یک روز خاطره ساز در کنار همکلاسی ها در دبستان سرای دانش

دانش آموزان پایه ی سوم شکوهی پیش دبستان و دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران آخرین روز سال تحصیلی خود را در کنار دبیر عزیز و پشتیبان گرامی و همکلاسی هایشان جشن گرفتند.

در این جشن که در کلاس برگزار شد، ابتدا نیمکت ها به بیرون از کلاس برده شد و دانش آموزان عزیز روی فرش سفره ی صبحانه بر پا کردند و در کنار دوستان و جمع صمیمی همکلاسی های خود صبحانه را صرف نمودند.

جشن پایان دوره ی اول دبستان

از آنجایی که از روز های قبل به والدین اطلاع داده شده بود که امروز روز شادی و بازی بچه ها خواهد بود، لذا گل پسر ها از منزل اسباب بازی و بازی های فکری متنوع و جذاب به همراه خود آورده بودند و این روز به یادماندنی را به جشن و شادی و بازی سپری نمودند.

جشن پایان دوره ی اول دبستان

دبیر محترم کلاس سرکار خانم مطهره محمدی اشیانی ، به عنوان یادگاری به پسران عزیز کتاب های علمی با موضوعاتی چون وسایل نقلیه، هواپیما، بالگرد، ستاره ها و سیاره ها و... که از نظر دانش آموزانی با این رده ی سنی بسیار جذاب و ارزشمند است هدیه دادند.

جشن پایان دوره ی اول دبستان

جشن تولد دانش آموز عزیز پویان رزاقی نیز همزمان با جشن پایان سال تحصیلی بود و پدر پویان با تهیه ی دو کیک مجزا یکی برای جشن کلاسی و یکی ویژه ی تولد پویان، به شور و هیجان جشن افزودند.

جشن پایان دوره ی اول دبستان

ما هم تولد پویان عزیز را به ایشان تبریک می گوییم و با آرزوی سلامتی و شادکامی برای پویان جان، امیدواریم شاهد موفقیت های روز افزون پسر عزیزمان باشیم.

سیدحسین انیرحسینی

یک ابتکار جالب از خانم محمدی آموزگار کلاس سوم . به ایشان خسته نباشید میگیم و از ایشان تشکر می کنیم .