مزایای دوره پیش دبستان

اولین ارتباطات انسانی اجتماعی بچه ها در دوران پیش دبستانی شکل گرفته وشکوفائی و رشد این ارتباط منوط به آموزش عشق ورزیدن و... نشان دادن راه صحیح برقراری ارتباط توسط والدین ومربیان آنان می باشد.

دوره پیش دبستان شروع ارتباطات اجتماعی کودکان

در واقع پایه های اولیه اعتمادبه نفس، مسئولیت پذیری و استقلال و خلاقیت کودکان در دوران پیش از دبستان استوار می گردد. توجه دقیق و مناسب به رشد و شکوفایی استعدادهای بچه ها کمک می نماید. داشتن تجربه ای خوب و با نشاط از دوره پیش دبستانی می تواند علاقه و تمایل کودک را برای سال بعد (یعنی آغاز آموزش ابتدایی) صد چندان کند و اگر کودک از دوران آمادگی خود تجربه ای سخت و دشوار داشته باشد، مدرسه را نیز با زحمت و دردسر خواهد پذیرفت.

دوره پیش دبستان شروع ارتباطات اجتماعی کودکان

دوره پیش دبستان برای کودکان دارای مزایای بی شماری است، از جمله کودکان می توانند با سایر هم سن و سالان شان آشنا شوند و با آن ها ارتباط دوستی برقرار کنند، درس های مهم و با ارزش مانند همکاری، شریک شدن، پیروی از مقررات و مانند آن را از آموزگار  خود فرا بگیرند و با مقدمات مهارت های پایه مانند خواندن، نوشتن و شمردن آشنا شوند.

دوره پیش دبستان شروع ارتباطات اجتماعی کودکان
البته رفتن به سر کلاس و آغاز آموزش، همیشه برای بچه ها و والدین شان ساده نیست. در مواردی، این تغییر و دگرگونی در زندگی آنها می تواند همراه با بروز هیجانات شدید، مخالفت ها و سرباز زدن ها باشد. برای یک کودک خردسال ورود به محیطی جدید و ناآشنا با افرادی غریبه (آموزگاران، مربیان و سایر بچه ها) می تواند ترس آور و دلهره انگیز باشد.

اگر شما بخواهید استعدادی را به فرزندتان یاد دهید شاید آن را یاد بگیرد اما در آن پیشرفت چشمگیری نمی کند و از همه بدتر این که هیچ گاه به آن علاقه نشان نمی دهد. استعداد را باید کشف و بعد پرورش داد.

نرجس مقتدائی

بی شک سال های دبستان و کودکی از بهترین دوران هاست.