کارنامه های نیم سال دوم

با پایان یافتن امتحانات و تصحیح اوراق نوبت به ارائه کارنامه رسید.

انگار همین دیروز بود که روز بازگشایی مدرسه را در کنار هم جشن گرفتیم.

روزها یکی پس از دیگری به سرعت گذشتند. روزهای سرد پاییز و زمستان و روزهای لطیف بهاری و اینک هم گرمای تابستان

امتحانات ترم اول را به سرانجام رساندیم و جشن پیشرفت تحصیلی را برگزار نمودیم.

کارنامه های نیم سال دوم

به امتحانات خرداد ماه رسیدیم. دانش آموزان از ابتدای خرداد با تلاش و جدیت بسیار درس های خود را خواندند و در امتحانات شرکت نمودند. فقط یک مرحله دیگر مانده تا دفتر خاطرات سال تحصیلی بسته شود، مرحله نهایی دریافت کارنامه.

دبیران دبیرستان دوره اول سرای دانش بلافاصله پس از برگزاری هر امتحان برگه های دانش آموزان را با دقت تصحیح نمودند تا انتظار دانش آموزان برای دیدن نتایج تلاششان طولانی نشود.

طبق اطلاع رسانی قبلی اولیا گرامی می توانند فردا دوشنبه مورخ 27 خرداد 98 از ساعت 10 الی 12 با حضور در مدرسه کارنامه دانش آموزان را دریافت نمایند. امید است دانش آموزان پر تلاش دبیرستان دوره اول سرای دانش با مشاهده نتایج درخشان خود به استقبال تابستانی شاد و بانشاط روند.

فریبا اله دادی

به امید موفقیت همه ی دانش آموزان عزیز سرای دانشی