روز دریافت کارنامه

امروز چهارشنبه مورخ 29 خرداد 1398 روز تحویل کارنامه نیمسال دوم دبیرستان دوره دوم سرای دانش واحد رسالت به دانش آموزان می باشد.

دانش آموزان دبیرستان دوره دوم سرای دانش واحد رسالت که از در بازه زمانی 1 تا 26 خرداد ماه 1398 امتحانات پایان ترم خود را گذراندند پس از پشت سر گذاشتن چند روز از پایان امتحانات حالا امروز چهارشنبه مورخ 29 خرداد 1398 دوباره به همراه اولیای خود به مدرسه آمده اند برای دریافت نتایج آزمون های خود.

پشتیبان های دلسوز آن ها پس از دریافت کارنامه ها از معاونت اجرایی و مدیریت مدرسه و پس از مرتب سازی آنان به تحویل کارنامه دانش آموزان و توضیحات لازم به والدین شدند.

مدرسه نیز به این عزیزان تبریک می گوید و می خواهیم از این صفحه خبری به همه آن ها بگوییم که همگی شما دانش آموزان سرای دانش مایه ی افتخار ما هستید و همیشه دعای خیر و آرزوی موفقیت ما در زندگیتان جاری خواهد بود.

از لحظات پر از هیجان دریافت کارنامه و صحبت های پشتیبانان و اولیا عکس هایی تهیه شده است که در ادامه آمده است:

فریبا اله دادی

دانش آموزان عزیز واحد رسالت ، موفق باشید.

نرجس مقتدایی

خدا قوت به همه دانش آموزان و کادر دبیرستان دوره دوم سرای دانش واحد رسالت