زینب طهرانی و کسب رتبه اول کشوری سنتورنوازی

بار دیگر دانش آموزان سرای دانش افتخار آفریدند.

نتایج مرحله کشوری مسابقات فرهنگی و هنری سال تحصیلی 98 -97 اعلام شد.

دانش آموز هنرمند پایه هفتم دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت خانم زینب ابوالقاسم طهرانی موفق به کسب رتبه اول مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان در سطح کشور شد. زینب عزیز همان گونه که در درس و تکالیف مدرسه نمونه بارز یک دانش آموز پرتلاش و با انگیزه است و با معدل 20 پایه هفتم را پشت سرگذاشته در زمینه هنر نیز بسیار هدفمند و با انگیزه رفتار می کند. او در بیشتر مناسب ها و جشن هایی که در مدرسه برگزار می شود با نواختن سنتور فضای مراسم را آهنگین و دلنواز می کند.

زینب طهرانی و کسب رتبه اول کشوری سنتورنوازی

برای زینب عزیز و تمام دانش آموزان در تمام مراحل تحصیل و زندگی آرزوی موفقیت داریم و کسب این افتخار را به اولیاء گرامیشان و خانواده بزرگ سرای دانش تبریک می گوئیم.

علاقمندان می توانند قسمت هایی از نوازندگی ایشان را با مراجعه به لینک زیر دانلود و مشاهده نمایند.

فریبا اله دادی

سنتور یکی از ساز های بسیار پیچیده و سخته که نواختنش واقعا استعداد بالایی می خواد. به زینب عزیز و پدر و مادر بسیار خوبش که باعث رشد و شکوفایی استعداد فرزندشون شدن تبریک ویژه می گم.

راضیه سادات موسوی

آفرین به این دختر هنرمندمون زینب عزیز با این افتخار آفرینی عالیش❤❤❤👏👏👏👏👏

ملیحه زادمهر

زینب عزیزم،صدای ساز دلنوازت رو هیچ وقت از یاد نمیبرم 😍. این موفقیت بزرگ رو بهت تبریک میگم و برات آرزوی موفقیت و درخشش بیشتر در علم و هنر دارم 👏🎉