ارائه کارنامه نیمسال دوم در واحد سیدخندان

امروز دوشنبه مورخ 3 تیر ماه 98 ، روز اعلام نتایج نیمسال دوم دبیرستان دوره دوم سرای دانش واحد سیدخندان است.

دانش آموزان دبیرستان دوره دوم سرای دانش واحد سیدخندان از ابتدای خرداد با تلاش و جدیت بسیار درس های خود را خواندند و آماده حضور در امتحانات شدند و بعد از پشت سر گذاشتن روزهای سخت امتحانات، امروز به همراه اولیاء خود جهت دریافت کارنامه هایی با نمره های طلایی و درخشان به مدرسه آمدند.

ارائه کارنامه نیمسال دوم در واحد سیدخندان

در یک نگاه و در مقایسه نمرات با نیمسال اول، نشان از پیشرفت بیشتر دانش آموزان دارد.

مدیر مدرسه جناب آقای یعقوبی پس از تحویل کارنامه هر دانش آموز به تحلیل کارنامه پرداختند و راهکارهای ادامه روند رو به رشد را ارائه کردند.

ارائه کارنامه نیمسال دوم در واحد سیدخندان

ما نیز در واحد سیدخندان به تک تک دانش آموزان عزیز و اولیاء محترم که مایه ی افتخار این واحد هستند تبریک می گوییم و روزهایی پر از موفقیت و شادکامی برایشان آرزومندیم.

فریبا اله دادی

دانش آموزان سرای دانشی موفق باشید.