یادگیری زبان انگلیسی با روش های ساده به کودکان

آموزش زبان انگلیسی برای کودکان یکی از شیرین ترین و دشوار ترین کار هاست. چرا که اگر این روند درست انجام نگیرید با مشکل دچار خواهید شد.

بهترین کار این است که اول با آموزش موزیکال حروف انگلیسی کار را آغاز کنیم. و به مرور زمان آن را گسترش داده تا به جمله و … برسانیم.

اگر زبان انگلیسی خودتان خیلی قوی نیست خللی در کار آموزش ایجاد نمی کند کمی هم بلد باشید در حد خواندن و امثال آن کفایت می کند.

اما چیزی که باعث یاد گیری فرزند شما می شود اشتیاق شماست و بی حال و بی رمق نبودن شماست. فراموش نکنید که کودک در ابتدا نمیتواند برای شما انگلیسی روان صحبت کند ، زمان می برد.

اجازه دهید زمانش طی شود و همش به دنبال نتیجه کار نباشید. با بازی فرزند شما زبان یاد خواهد گرفت.

دقت داشته باشید کودک شما زمان تمرکز کردن بسیار پایینی دارد بنا بر این باید دو اصل را رعایت کنید.

1. جلسات کوتاه باشد.
  2. بازی گوشی و غیر جدی باشد.

چند نکته:

نباید به صورت دلبخواهی جلسات اموزشی را برگزار کنید. یعنی یک روز صبح یک روز بعد از ظهر یک روی هیچی و روزی دیگر ۲ ساعت. این طور غلط است.

یک برنامه بریزید مثلا هر روز بعدز از بازگشت فرزندتان از مدرسه و یا صبح ها یا عصر ها باشید هر کدام که فکر میکنید مناسب تر است.

همان طور که می دانید نه تنها کودکان بلکه بزرگسالان هم زمانی که چیزی را غیر مستقیم یاد میگیرند به خوبی به ذهن می سپارند.

از بازی کردن به هیچ وجه نباید غافل شد. یکی از راه های آن و ساده ترین راه استفاده از فلش کارت ها است که می توانید از انها استفاده کنید.

فواید کتاب خواندن برای کودکان:

خواندن داستان برای کودکان فواید بسیاری دارد که از جمله ان می توان به نهادینه کردن فرهنگ کتاب خوانی در کودکان اشاره کرد .

سعی کنید برای کودکان خود کتاب داستان های مصور انگلیسی تهیه کنید و با هم کتاب بخوانید او نه تنها این کار را دوست دارد بلکه به مرور زمان با کلمات آشنا می شود در مغزش نهادینه می شود و بعد از گذشت زمانی می تواند بخواند و صحبت کند.

یادگیری زبان انگلیسی با روش های ساده به کودکان

مواردی که لازم است در مراحل اولیه به فرزندانتان آموزش دهید:

1. اعداد one, two, three
  2. رنگ ها blue, yellow, red
  3. غذا ها potato, tomato
  4. حیوانات dog, cat, bear
  5. اسباب بازی ها toy, car, doll
  6. لباس ها jeans, socks, shirt
  7. اعضای بدن ear, nose, eyes
  8. صفت ها beautiful, nice, happy

فریبا اله دادی

در مقطع دبستان مجموعه مدارس سرای دانش، زبان انگلیسی به عنوان یک زنگ ثابت درهرروز تدریس میشه که این موضوع باعث میشه بچه ها توی این سن که ذهنشون آماده ی دریافت اطلاعات خام هست، علاوه بر یادگیری، علاقه شون به درس زبان در سال های تحصیلی آینده بیشتر بشه.