خواص شگفت انگیز عسل طبیعی(بخش چهارم)

به وسیله عسل نه تنها می‌توان شکر را از سبد غذایی خود حذف کرد، بلکه مواد مغذی و سلامتی را می‌توان وارد زندگی خود نمود.

امروز چهارم تیر ماه سال هزار و سیصد و نود و هشت است. با آخرین بخش از سلسله مقالات خواص و فواید عسل در خدمت شما همراهان عزیز سرای دانشی هستیم. در ادامه ی مقاله ی پیشین، از خواص اعجاز انگیز و فراوان عسل، این ماده ی طبیعی و خدادادی که سرشار از برکات و درمانگر بسیاری از امراض است، می گوییم.

<<<< با ما همراه باشید >>>>

۲۲-کاهش مدت زمان اسهال

بر اساس تحقیقات، مشخص شده که عسل  شدت و مدت اسهال را کاهش می دهد. درمقابل پتاسیم و مصرف آب را افزایش می دهد، که در هنگام تجربه اسهال مفید است.

بر اساس تحقیقات انجام شده در لگوش نیجریه، عسل مانع اقدامات پاتوژن هاست که معمولا باعث اسهال می شود.

۲۳-مبارزه با عفونت

در سال ۲۰۱۰، دانشمندان مرکز پزشکی علمی دانشگاه آمستردام گزارش دادند که عسل توانایی از بین بردن باکتری در پروتئینی (به نام دفنسین) را دارد.

مطالعات اخیر در مجله اروپایی میکروبشناسی بالینی و بیماریهای عفونی نشان داد که یک نوع خاص عسل، به نام مانوکا ، می تواند به جلوگیری از جدا شدن باکتری های کلاستریدیوم دفیشل در بدن کمک کند .این باکتری بعنوان عامل ایجاد اسهال و بیماری شدید شناخته شده است.

برخی مطالعات نشان داده اند که عسل مانوکا حتی ممکن است برای درمان عفونت های MRSA (استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی سیلین، عامل انواع مختلفی از عفونت‌های مقاوم به آنتی بیوتیک)  موثر باشد.

۲۴-منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها

عسل خام شامل مجموعه ای از مواد گیاهی ست که به عنوان آنتی اکسیدان ها عمل می کند. بعضی از انواع عسل دارای آنتی اکسیدان های موجود درمیوه ها و سبزیجات هستند. آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی در اثر رادیکال های آزاد کمک می کنند.

رادیکال های آزاد به روند پیری و همچنین به توسعه بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی کمک می کنند. تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات آنتی اکسیدانی در عسل به نام پلی فنول ها ممکن است در جلوگیری از بیماری های قلبی نیز نقش داشته باشند.

۲۵-کمک به گوارش بدن

ثابت شده است که عسل برای  درمان باکتری های هلیکوباکتر پیلوری (عامل شایع زخم معده) موثر است. همچنین یک پروبیوتیک قوی است که باکتری های خوب موجود در روده ها را که نه تنها برای هضم، بلکه برای سلامتی هم مهم هستند را تغذیه می کند.

فواید دیگر عسل طبیعی برای درمان بیماری ها

درمان برص و لک و پیس
برص و لک و پیس، یک عارضه پوستی است که علل و عوامل هورمونی و رنگدانه های پوست در آن دخالت دارند و راه های معالجه آن گوناگون است. یکی از راههای درمان لک و پیس استفاده از «مخلوط عسل طبیعی» با نشاسته است. مخلوط حاصل را می توان شب ها در مواضعی که لک و پیس در آنها مشاهده می شود مالید تا بهبود حاصل گردد.

عسل درمان زگیل های پوستی
«زگیل» نوعی بیماری پوستی است که می توان به طریقه پیشنهادی در از میان بردن یا پنهان ساختن آن در سطح پوست اقدام نمود: «عسل طبیعی با موم را گرم کنید و با برگ چغندر یا برگ گشنیز تازه بر روی یک پارچه تمیز قرار داده و محکم بر روی زگیل یا دمل ببندید و تا سه روز آن را باز نکنید تا دمل یا زگیل از ریشه ساقط شود. در صورت نیاز می توان این عمل را تکرار نمود.

درمان استسقا (آب آوردگی شکم)
گاهی بر اثر اختلال در فعالیت های کلیوی و یا به علل دیگر، آب و مایعات دیگر در بعضی از قسمت های بدن تجمع پیدا می کند و موجب بروز مشکالات و اختلالات فیزیولوژیکی و عضوی میشود. به منظور جلوگیری و درمان این عارضه، مقداری «کندر» را با آب جوشانده و با «عسل طبیعی» شیرین کنید و صبح و شب از آن میل کنید. ضمنا شخص مبتلا به استسقا باید از زیاده روی در مصرف گوشت پرهیز نماید، زیرا گوشت برای استسقا مضر است.

درمان سنگریزه های رسوبی كلیه
سنگ کلیه می تواند به دلایل مختلفی تولید شود. زیاده روی در مصرف مواد پروتئینی مانند گوشت قرمز و مواد کلسیم دار مانند پنیر، یکی از عوامل تولید سنگ کلیه می باشد. استفاده مداوم از مایعاتی مانند آب، آبلیموی تازه، چای آلبالو (آلبالو را دم کرده عصارهی آن را بنوشید)، آب انگور، خربزه، آب ترب همراه با آب هویج و آب کلم قمری (بید)، برای جلوگیری از سنگ سازی توسط کلیه مفید و مؤثر است.
یکی از راههای درمان سنگریزه های کلیه استفاده از عسل و برگ گیاه پنیرک می باشد که برای این منظور توصیه می شود: چند برگ از برگهای گیاه پنیرک را ریز ریز کرده، در یک فنجان آب بجوشانید؛ سپس یک قاشق «عسل طبیعی» به آن افزوده و به اندازه یک قاشق کره گاوی به آن اضافه نمایید. این نوشیدنی گرم را می توان به هنگام درد کلیه میل نمود. استمرار بر مصرف این نوشیدنی مفید، سنگ کلیه را حرکت داده و کلیه را تمیز و پاکسازی می کند.

درمان روماتیسم
بیمار مبتلا به روماتیسم برای درمان می تواند هر روز ناشتا یک قاشق «عسل طبیعی» گرم را که چند قطره روغن سیاه دانه به آن اضافه شده است، میل نماید. به منظور تسکین دردهای ناشی از «روماتیسم» نیز می توان مقداری از موم عسل را با روغن سیاه دانه و روغن زیتون و روغن کافور به نسبت مساوی از هر یک، مخلوط نموده و در موضعی که درد روماتیسم احساس می شود، قبل از خواب مالیده و آن را با پارچه ای بست تا گرم شده و درمان حاصل شود.

شما چه نظری درباره خواص عسل طبیعی دارید؟

*****نظرات خود را در ادامه با ما به اشتراک بگذارید*****

منبع:https://ahoota.com