برای شروع سال تحصیلی چه لوازم تحریری را باید بخریم؟

هیجان‌انگیزترین اتفاقی که از دوران مدرسه به یاد بسیاری از ما مانده، خرید لوازم تحریر و وسایل نو برای سال تحصیلی جدید است.

لیست لوازم التحریر بسته به سال ها و پایه های تحصیلی ، دختر یا پسر بودن ، مقدار فعالیت های فوق برنامه ، بودجه متفاوت است ، مثلا دختر ها و پسر ها در برخی جزئیات و طرح رنگ لوازم تحریر ممکن است خرید متفاوتی داشته باشند یا لیست لوازم تحریر پایه دهمی ها با لیست لوازم تحریر پیش دبستانی ها یکی نیست .

برای شروع سال تحصیلی چه لوازم تحریری را باید بخریم؟

در اینجا به عنوان یک ایرانی لازم میدانم به این نکته مهم اشاره کنم که با توجه به این که برند های مطرح و بسیار با کیفت و متنوعی در ایرانی لوازم تحریر خوب و خلاقانه زیبا و با کیفیت و منطبق بر فرهنگ ایرانی تولید میکنند شاید خرید لوازم تحریر خارجی هرچند برند و با کلاس محسوب شود کمی نامردی باشد.

لیست لوازم التحریر پیش دبستانی و دبستان

دفتر نقاشی : به نظرم از این سیمی ها بهتره اینطوری موقع ورق زدن و نقاشی کردن پر پر نمیشه.

مداد سیاه

پاکن

تراش: حتما تراش مخزن دار بگیرید که کلاس و کیف و لباس بچه هاتون پر از خورده تراش مداد نشه.

قیچی قاب دار

پاستیل

برچسب : میدونید که بچه ها عاشق این برچسبا هستن ولی اگه من جای شما بودن سراغ برچسب شخصیت های خارجی کمتر میرفتم.

گل سفال : اینو با صلاحدید مربی میتونید با خمیر بازی جایگزین کنید.

چسب مایع رازی

جامدادی : حتما تو این مورد نظر بچه ها رو بپرسید … هر بچه ای جامدادی ایده آل خودشو داره .

چسب ماتیکی

کاغذ A4: به نظرم اگه بسته ای بگیرید براتون مقرون به صرفه تره تا دونه ای.

مداد رنگی

ماژیک : یه ماژیکایی هستن که بهشون میگن سر نمدی … به نظرم برای رنگ آمیزی خیلی جواب میدن.

شابلون هندسی-میوه-حیوانات : کار کردن با این شابلون ها به بچه ها لذت فوق العاده ای میده … بخصوص اگه اون شابلون جادویی ها باشه که تو هم قرار میگیرن و اشکال عالی میسازن.