شروع کلاس های تابستانی دبستان سرای دانش واحد ملک

بسیاری از خانواده‌ها در فصل تابستان فرزندشان را روانه کلاس‌های آموزشی می‌کنند که در طول سال تحصیل فرصت شرکت در آن را ندارند.

ثبت‌نام انواع و اقسام کلاس‌ها می‌توانند تابستانی پربار برای فرزندان رقم بزنند ولی جدا از ضرورت کلاس‌های آموزشی تابستانی برای کودکان، والدین باید بدانند که کودک ریتم‌های بیولوژیکی دارد که ازجمله آنها می‌توان به ریتم تغذیه،‌ خواب و یادگیری اشاره کرد که باید همه موارد را در نظر داشته باشیم.

کودکان در دنیایی در حال بزرگ شدن هستند که بسیار هوشمند است و لازمه این هوشمندی، بچه‌هایی تیز و باهوش است تا با وجود امکانات زیاد پشتکار بیشتری به خرج دهند. توصیه می‌شود تا پیش از 5 سالگی بازی و وسایل حسی و حرکتی در اولویت باشد. فعالیت‌هایی مانند اسکیت، دوچرخه‌سواری و کلاس‌های ورزشی و بردن کودک به فضای بازی با همسالان بهترین گزینه‌های سرگرمی کودک زیر 5 سال در تابستان است. بعد از 5 سالگی باید برنامه‌هایی متناسب با نیمکره چپ که مخصوص یادگیری است، ترتیب داده شود و برنامه آموزشی متناسب با حوصله، وقت و علاقه فرزندان به آنها داده شود. از سوی دیگر بهترین زمان یادگیری کودک قبل از ظهر است و در واقع موتور حسی و حرکتی پیش از ظهر تنظیم می‌شود.

شروع کلاس های تابستانی دبستان سرای دانش واحد ملک

پایگاه تابستانی دبستان سرای دانش (ملک)

بدین منظور و به علت عدم دور ماندن دانش آموزان به مدت حدود 3 ماه از فضای درسی _ آموزشی و عواقب ناشی از آن ، مجموعه مدارس سرای دانش و تحت نظارت و برنامه ریزی آموزشی قلم چی، با افتخار هر ساله دانش آموزان خود را به پایگاه تابستانی مفرح ، شاد و آموزشی خود دعوت می نماید.

در این دوره کوتاه مدت (6 هفته و در هر هفته 3 روز) دانش آموزان به صورت کاملا مفرح تحت تعلیم و یادآوری مطالب درسی سال گذشته و سال آینده تحصیلی قرار می گیرند.

در ضمن ارتباط بچه ها با یکدیگر در این دوره به خوبی شکل گرفته و تمام بچه های دوست داشتنی ما، در مهرماه با روابطی شکل گرفته و آموزشی خلاق مواجه خواهد بود.

چرا که در دوره تابستان کلیات مفاهیم آموزشی را فرا گرفته اند و در مهر ماه ذهن آنها به کنکاش و کنجکاوی پیرامون مسائل آموزشی معطوف میشود که منجر به خلاقیت آموزشی در آن ها می شود.

شروع کلاس های تابستانی دبستان سرای دانش واحد ملک

در دبستان سرای دانش واحد ملک این پایگاه تابستانی از روز یکشنبه 98/4/30 شروع و تا تاریخ 98/6/5 ادامه دارد.

در کنار این دوره آموزشی، توجه به ابعاد فرهنگی ، ورزشی و تفریحی بچه ها نیز شده است . بیان مفاهیم احترام به خانواده، احترام به پدر و مادر ، کنترل خشم در مراسم صبحگاه ، برگزاری مسابقات ورزشی ، برگزاری کلاس های پژوهش ، برگزاری اردوهای شاد و علمی از برنامه های دیگری است که سختی رفت و آمد به مدرسه را برای بچه های عزیزمون به خاطره ای شیرین و به یاد ماندنی تبدیل می کند.

امید به موفقیت دانش آموزان این مرز و بوم