گزارش کلاسی پایه ششم دبستان مرزداران

پایه ششم نظام الملک، نام پشتیبان: خانم فرزانه نوری

🌸عرض سلام و وقت به خیر🌸
شرح فعالیت های روز یکشنبه مورخ ۹۸/۵/۲۰ را به اطلاع شما والدین گرامی می رسانم👇

📝در ابتداي روز آزمون صبحانه از دروس علوم و فارسی برگزار شد،آزمون صبحانه تصحيح شد و به دانش آموزان تحويل داده شد.
⚠️اوليای گرامي لطفا پس از ملاحظه آزمون صبحانه آن را امضا بفرماييد و دانش آموزان هفته آینده همراه خود داشته باشند🙏🏻
🔴لطفا دقت نمایید که هنوز برخی از عزیزان برگه های آزمون صبحانه خود را به من تحویل نداده اند.

🔵کارنامه آزمون روز جمعه به دانش آموزان عزیز تحویل داده شد. لطفا رویت کرده و سپس آن را امضا نموده تا دانش آموزان عزیز در روز سه شنبه آن را تحویل بنده دهند.

گزارش کلاسی پایه ششم دبستان مرزداران
🔔فارسی
تکالیف دانش آموزان توسط دبیر محترم رفع اشکال شد. سپس مروری بر درس نهاد و گزاره صورت گرفت و صفحه ۷۰ کتاب تابستان مبحث مربوط به بحث گسترش جمله ها ارائه شد.
هم چنین به دانش آموزان تکلیفی داده شد که جواب های آن را باید هفته آینده همراه خود بیاورند.

🔔ورزش
بچه ها به همراه دبیر محترم به سالن رفته و به ورزش جذاب فوتبال پرداختند.⚽️💪

🔔ریاضی
دبیر محترم سوالات مربوط به صفحه ۷۱ و ۷۲ و ۷۳ کتاب تابستان مرتبط با مبحث نسبت و تقارن را برای دانش آموزان عزیز حل کرد‌.
هم چنین صفحه ۸۱ کتاب تابستان مربوط به نگاه به آینده مرتبط با مبحث الگوی عددی و کسر ها همراه با مثال ارائه شد. برای روز سه شنبه دانش آموزان صفحات حل نشده آزمون سوم مربوط به نگاه به گذشته درس ریاضی را حل کنند.

🔔زبان
دانش آموزان به سالن اجتماعات رفته و ادامه ی کارتونِ جلسه قبل را مشاهده کردند.

🔔هنر
دانش آموزان عزیز با استفاده از فوم و مفتول و جوراب پارازین به شکل دهی جهت تقویت مهارت تجسم پرداختند.

چنانچه تمایل دارید فرزندتان در این اردو شرکت کند، رضایتنامه همراه با وجهِ اشاره شده را سه شنبه همراه دانش آموزتان بفرستید.🙏

با تشکر و سپاس از همراهی شما اولیای گرامی🌺🌺🌺

مریم شفاعی