مسابقه پرتاب بسکتبال

در مدرسه سرای دانش واحد حافظ (دوره اول) مسابقه ای بین دانش آموزان تحت عنوان پرتاب بسکتبال برگزار شد تا ...

دانشمندان به این علم دست یافته‌اند که ورزش بسکتبال تأثیر مستقیم بر افزایش قد کودکان و نوجوانان دارد به طوری که اگر فرزندان شما به صورت منظم و هماهنگ و تحت نظر مربی مجرب باشند می‌توانند رشد قد کافی داشته باشند اگر رشد قد فرزندان شما کند است این ورزش می‌تواند مشکل کوتاهی قد فرزندان شما را ترمیم کند. ورزش بسکتبال در واقع یک نوع ورزش کششی و ارتفاعی است که می‌تواند به تنهایی هورمون رشد را تحریک کرده و باعث افزایش ترشح این هورمون شود که موجب رشد قد فرد شود و اگر فرزند شما قد کوتاهی دارد بهتر است زودتر به فکر درمان کوتاهی قد فرزندتان باشید و بهتر است که هورمون رشد بعد سن 20 سالگی تقریباً متوقف می‌شود که بهتر است قبل از سن 20 سالگی به فکر ترمیم کوتاهی قد فرزندانتان باشید.

حال سوال اینجاست که ورزش بسکتبال چگونه به افزایش قد کمک می‌کند؟ ورزش مناسب و تغذیه صحیح با رژیم غذایی متعادل می‌توانید ماده‌ای به نام هورمون رشد ترشح کنند که مسئول رشد یک فرد است. هنگامی که شما تحت نظر یک مربی تمرین کنید فعالیت ورزش به دلیل اینکه به صورت ارتفاع است این نوع فعالیت در ترشح هورمون رشد کمک بسزایی می‌کند که موجب افزایش قد می‌شود.

در مدرسه سرای دانش واحد حافظ (دوره اول) مسابقه‌ای بین دانش‌آموزان تحت عنوان پرتاب بسکتبال برگزار شد تا هم از انرژی و شور و نشاط آن استفاده شود و هم دانش آموزان به این ورزش علاقه مند شوند. نکته دیگر در این نوع مسابقات کشف استعدادهای برتر در هر رشته است. در این مسابقه هر دانش آموز ۵ پرتاب از نقاط مختلف داشت که در نهایت دانش‌آموز محمدمتین قائمی (کلاس هشتم) توانست قهرمان این مسابقه شود و مهبد جوادی(کلاس نهم) در مقام دوم قرار گرفت.

نام پشتیبان: مهران زوارئی

در ادامه چند عکس ضمیمه شده است:

مسابقه پرتاب بسکتبال