جشن تجلیل از دانشمندان جوان کنکور 98

همایش علمی تجلیل از نخبگان و رتبه‌های تک رقمی کنکور سراسری 98، با تاکید بر تلاش‌ و‌ کوشش و شکوفایی حاصل از حضور موفق و موثر نخبگان در کشور برگزار شد.

جشن تجلیل از دانشمندان جوان کنکور 98

همایش علمی تجلیل از نخبگان و رتبه های زیر 10 کانون فرهنگی آموزش (قلم چی) در کنکور سراسری 98، با تاکید بر تلاش‌ و‌ کوشش و شکوفایی حاصل از حضور موفق و موثر نخبگان در کشور، روز پنجشنبه 24 مرداد 98 در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار شد.

در این رویداد سالانه علمی از 138 دانش آموز رتبه برتر زیر 10 مناطق و ایثارگران در 5 گروه ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان تجلیل و قدردانی به عمل آمد که 31 نفر از آنان حائز رتبه های کشوری بوده اند.

جشن تجلیل از دانشمندان جوان کنکور 98

پدیده امسال، درخشش زهرا نامور رتبه 5 منطقه 3 تجربی با محدودیت جسمی حرکتی از شهر شیراز بوده است؛ همچنین دانش آموزان استثنایی (نابینا، کم بینا، نیمه شنوا و جسمی حرکتی) علی رغم محدودیت هایشان به موفقیت خود تداوم بخشیدند و 29 نفر از آنان که با دانش آموزان منطقه 3 رقابت داشته اند، موفق به کسب رتبه های زیر‌هزار شدند.

در رقابت علمی امسال، شیراز با 14 رتبه تک رقمی در 5 گروه آزمایشی و شهرهای مشهد، تبریز، اراک و یزد هر کدام با 5 نفر، بیشترین رتبه های زیر 10  از میان شهرستان ها را داشتند؛ البته دانش آموزان تهرانی همانند سال های گذشته باز هم توانستند رتبه های برتر  را با 18 رتبه زیر 10 به خود اختصاص دهند.

در میان استان ها نیز تهران با 22 نفر، فارس 18 نفر و مازندران با 10 نفر بیشترین رتبه های زیر 10 امسال را داشتند.

در این همایش کاظم قلم چی واقف و متولی بنیاد علمی آموزشی قلم چی(وقف عام) از رتبه های برتر به عنوان دانشمندان جوان یاد کرد و گفت: هریک از این دانش آموزان برتر، قهرمانان پیوستگی هستند که هرکدام، از خانواده و قشرهای مختلف جامعه اند که با تلاش و سخت کوشی به موفقیت رسیده و زندگی عبرت آموزی دارند و می توانند الگو و الهام بخش برای دیگران باشند.

وی خاطرنشان کرد: امروز شاهدیم که رتبه های برتر حاضر در این همایش، با در نظر گرفتن استانداردهای جهانی، لقب نابغه و دانشمند به آنان اغراق آمیز نیست.

جشن تجلیل از دانشمندان جوان کنکور 98

واقف و متولی بنیاد علمی آموزشی قلم چی(وقف عام) با اشاره به تعدادی از استارتاپ های حاضر در این رویداد که هم اکنون به عنوان کارآفرین در داخل ایران اقدام به راه اندازی استارتاپ کرده و کارآفرینی پیشه کرده است، آن ها را نیز نابغه و افتخارات کشور خواند و تاکید کرد: رویکرد این همایش نیز بر تلاش نخبگان و حضور آنان در کشور و خدمت به آن است.

وی با تاکید بر نقش مهم پدران و مادران در موفقیت فرزندان، خطاب به دانش آموزان برتر به صراحت گفت: شما به هر درجه و مقامی که رسیدید باید همواره به پدر و مادرتان با هر جایگاه اجتماعی و شغلی که دارند افتخار کنید چون همواره در مسیر آموزش و رسیدن به قله موفقیت، همراهتان بوده اند.

جشن تجلیل از دانشمندان جوان کنکور 98

کاظم قلم چی همچنین با بیان اینکه، کار در دوران دانشجویی موجب کسب مهارت های زندگی است، به رتبه های برتر توصیه کرد پس از ورود به دانشگاه، دروس سال نخست و اساتید خود را جدی بگیرند تا همچنان در قله باقی بمانند.

جشن تجلیل از دانشمندان جوان کنکور 98

سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این همایش با بیان این نکته که خیرین مدرسه ساز نقش مهمی را در مسیر اعتلای فرهنگ و آموزش کشور ایفا می کنند، ابراز داشت: موفقیت امروز دانش آموزان، مرهون خدمات ارزنده خیرین مدرسه ساز است؛ آنان بخشی از زندگی خود را وقف توسعه علم و تربیت در کشور می کنند و باید قدردان حرکت ارزشمند آنان باشیم.

جشن تجلیل از دانشمندان جوان کنکور 98

وی در ادامه گفت: نخبگان با موفقیت خود ثابت کردند که فراگیری علم و دانش هیچ محدودیتی ندارد چنانچه در همه آئین ها و مکاتب خصوصا اسلام نیز به کسب علم و دانش در هر زمان و مکانی توصیه شده است.

بنابراین گزارش، یکی از نکات قابل توجه و مهم این همایش، حضور تعدادی از نخبگان و ایده پردازان استارتاپی بود که در داخل کشور مشغول به خدمت هستند و حتی برخی با وجود ادامه تحصیل در خارج از کشور، برای راه اندازی کسب و کار مبتنی بر کارآفرینی به وطن بازگشته اند.

همچنین در راستای ارج نهادن به تلاش های نخبگان کشور، اعطای جوایز به رتبه های برتر امسال، توسط رتبه های یک کنکور های گذشته، چهره های علمی ماندگار، فرهنگیان، دانشگاهیان و خیرین صورت گرفت.

جشن تجلیل از دانشمندان جوان کنکور 98

بخش تاثیرگذار این رویداد، به گرامیداشت پدر مدرسه سازی ایران « زنده یاد دکتر محمدرضا حافظی » و ادای احترام روسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور با اعطای شاخه های گل به یاد او که در مسیر توسعه فرهنگ و آموزش کشور قدم برمیداشت، اختصاص یافت.

در این همایش که توسط بنیاد علمی آموزشی قلم چی(وقف عام) برگزار شد، نخبگان و خانواده های آن ها، مسئولان آموزشی کشور، استادان دانشگاه ها، چهره های ماندگار علمی، خیرین مدرسه ساز، مسئولان نهاد کتابخانه های کشور، ناشران و تعدادی از استارتاپ ها حضور داشتند.

Sheyda amini

به شما ایندگان ایران زمین تبریک میگم مرحبا