پایه ششم امیرکبیر ، نام پشتیبان: خانم سارا معرفت

🌸عرض سلام و روز به خیر🌸
شرح فعالیت های روز دوشنبه مورخ ۹۸/۷/۱۵ را به اطلاع شما والدین گرامی میرسانم👇

📝در ابتداي روز آزمون صبحانه از درس علوم برگزار شد،آزمون صبحانه تصحيح شد و به دانش آموزان تحويل داده شد.
❗توجه❗سوالاتی که غلط پاسخ داده شده باید به صورت صحیح در همان برگه نوشته و در روز بعد تحویل داده شود.
✅نفرات برتر آزمون امروز:
پارسا شکوهی
امیرعلی عسگری
محمدمتین اسماعیلی فرد

🔔ریاضی📊:
دبیر محترم جناب آقای درویشی، ابتدا سوال آزمون صبحانه ی قبلی، مربوط به مبحث الگوی عددی را حل و بررسی کردند و الگوهای حسابی و هندسی را مجدداً مرور کردند.
سپس مبحث بخش پذیری تدریس و مثال های متفاوتی از آن حل و بررسی شد.

🔔مهارت زندگی🤝:
دبیر محترم سرکار خانم نجفی، ابتدا راجع به دغدغه های دانش آموزان با آنها گفتگو کردند و بعد از آن قوانینی را عنوان و آن را مکتوب کردند. سپس دانش آموزان آن را امضا نمودند.

🔔کار در کلاس ریاضی🧐:
ابتدا به دانش آموزان فرصت داده شد تا سوالات ریاضی آزمون غیرحضوری را خودشان حل کنند سپس ۴ سوال از آن ها با محوریت الگوهای عددی، عدد نویسی و ارزش مکانی حل و توضیح داده شد.

🔔کار و فناوری⚙:
دبیر محترم جناب آقای نوید به کمک سیستم و پرژکتور، برخی از ابزارهای برنامه ی نقاشی در کامپیوتر و برخی کلیدهای میانبر را آموزش دادند.

🔔هنر🎨:
دبیر محترم سرکار خانم ناصری طراحی از روی مدل کره و آناتومی انسان را آموزش دادند و از دانش آموزان اجرای آن را خواستند.

آزمون صبحانه ی فردا:
ریاضی🤓