پایه ششم امیرکبیر؛ نام پشتیبان: سارا معرفت

🌸عرض سلام و روز به خیر🌸
شرح فعالیت های روز سه شنبه مورخ ۹۸/۷/۱۶ را به اطلاع شما والدین گرامی میرسانم👇

📝در ابتداي روز آزمون صبحانه از درس ریاضی برگزار شد، آزمون صبحانه تصحيح شد و به دانش آموزان تحويل داده شد.
❗توجه❗سوالاتی که غلط پاسخ داده شده باید به صورت صحیح در همان برگه نوشته و در روز بعد تحویل داده شود.

✅نفرات برتر آزمون صبحانه ی امروز:
سپهر مقدم
محمدمتین اسماعیلی فرد
رهام رضازاده
مهراد کیان مهر
پارسا شکوهی
👏👏👏👏👏

🔔ریاضی📐:
دبیر محترم جناب آقای درویشی، ابتدا سوالات آزمون صبحانه ی امروز را حل و بررسی کردند و در جریان آن، مباحثِ بخش پذیری و الگوهای عددی در کسرها را تدریس و مثال های متفاوتی از آن را با مشارکت دانش آموزان حل و بررسی کردند.

🔔نگارش🍃:
صفحات ۱۰، ۱۱، ۱۳ از کتاب درسی تدریس و بررسی شد. سپس انواع جملات مجدداً توسط "رهام رضازاده" تدریس و مرور شد.

🔔قرآن🌸:
دبیر محترم سرکار خانم میرحسینی، از دانش آموزان خواستند تا از روی صفحه ۷ کتاب درسی مربوط به آیات شریفه ی ۱۰۲ تا ۱۰۵ سوره نسا، روخوانی و قرائت کنند.

🍃نمونه های زنگ قرآن:
برسام محمودی
امیرعلی عسگری
پارسا شکوهی
علی میشل قشقایی
آراد محمدپور

🔔ورزش⚽:
دبیر محترم جناب آقای غفاری، امروز ضربه ی ایستگاهی را آموزش دادند و در پایان، بازی فوتبال انجام شد.

🔔هدیه های آسمانی🌱:
دبیر محترم سرکار خانم میرحسینی ابتدا روخوانی درس ۳ را انجام و سپس سوالات آن را بازگو کردند.
همچنین پرسش کلاسی از درس ۲ انجام گرفت.

✅آزمون صبحانه ی فردا:
فارسی:۸تا۱۳