آموزش خرگوش فانتزی

آموزش خرگوش فانتزی با استفاده از تکنیک شطرنج برای سهولت در طراحی و آموزش

مهم‌ترین و اساسی‌ترین قابلیت و توانایی انسان و بنیادی‌ترین عامل ایجاد ارزش، خلاقیت است که در همهٔ ابعاد و جوانب زندگی وی نقش کاملاً حیاتی ایفا می‌کند بنابراین خلاقیت و نوآوری از والاترین ویژگی‌های انسان است.

در هنگام آموزش بیاد داشته باشید کودکان خلاق و نابغه هستند فقط شما بایستی راه را به آنها نشان دهید و خلاقیت را به عهده کودکان بگذارید. حال اگر پرورش خلاقیت با شور و هیجان و شادی همراه باشد کودکان بیشتر به خلاقیت علاقمند میشوند به همین دلیل در زنگ هنر آموزش خرگوش فانتزی با استفاده از تکنیک شطرنج برای سهولت در طراحی و آموزش استفاده از تکنیک هاشور برای ایجاد خلاقیت و نوآوری در شیوه رنگ آمیزی که تکمیل کننده تکنیک ساده رنگ آمیزی با مداد رنگی است و جهت بالا بردن خلاقیت دانش آموزان و بالابردن توانایی آن ها در کشیدن خط های صاف در جهت های مختلف می باشد.

آموزش خرگوش فانتزی

پشتیبان : الهام مرادی     دانش آموزان کلاس پنجم