لزوم رعایت قوانین در مدرسه

خیلی از ماها این اعتقاد رو داریم که برقراری نظم و انضباط در مدرسه خیلی مشکله، مدرسه‌ای که نتونیم در آن نظم را برقرار کنیم، مدرسه موفقی نخواهد بود، نه دانش‌آموزان درس خواهند خواند و نه نظم کلاس را رعایت خواهند کرد. اگر دانش‌آموزان در مدرسه قوانین را رعایت کنند نتیجه آن مسیولیت‌پذیری آن‌ها خواهد بود.

لزوم رعایت قوانین در مدرسه

در پیش دبستان و دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران، دبیر درس مهارت های زندگی سرکار خانم طاهره نجفی فرد، در لاس های درسی لزوم رعایت قوانین مدرسه را به دانش آموزان عزیز یادآوری کردند.

لزوم رعایت قوانین در مدرسهلزوم رعایت قوانین در مدرسهلزوم رعایت قوانین در مدرسهلزوم رعایت قوانین در مدرسهلزوم رعایت قوانین در مدرسه

اولیای عزیز و گرامی

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از نظرات کارشناسی مشاورین مجموعه مدارس سرای دانش در حیطه ی روان شناسی و تربیت صحیح فرزندان دلبندتان با مجموعه گزارشات ما همراه باشید.

هر هفته یک خبر با محور روان شناسی برای شما بزرگواران در سامانه سرای دانش از دبستان سرای دانش واحد مرزداران آپلود خواهد شد.