گزارش کلاسی پایه ششم دبستان مرزداران

پایه ششم نظام الملک؛ نام پشتیبان: فرزانه نوری

🌸عرض سلام و روز به خیر🌸
شرح فعالیت های روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۷/۱۷ را به اطلاع شما والدین گرامی میرسانم👇

📝در ابتداي روز آزمون صبحانه برگزار شد،آزمون صبحانه تصحيح شد و به دانش آموزان تحويل داده شد.

⚠اوليای گرامي لطفا پس از ملاحظه آزمون صبحانه، آن را امضا بفرماييد و دانش آموزان فردا همراه خود داشته باشند. هم چنین سوالاتی که به اشتباه پاسخ داده شده را به همراه جواب درست آن ضمیمه ی برگه ی خود کرده و همراه بیاورند.🙏🏻

نفرات برتر آزمون صبحانه امروز:🥳
پارسا بردال
محمد مهدی زاده
👏👏

🔔رباتیک
دانش آموزان عزیز به بستن مدار الکتریکی LED پرداختند. سپس سر کار خانم اسد خانی توضیحات لازم درباره LED را دادند. نام لاتین ، نماد مداری و نحوه تشخیص سر مثبت و منفی  LED را بیان نمودند.

🔔اجتماعی
پرسش کلاسی از دانش آموزان صورت گرفت.
⚠جلسه آینده امتحان کتبی از دروس تدریس شده برگزار خواهد شد.

🔔نگارش
دبیر محترم سرکار خانم آباده صفحات ۱۴٬۱۳٬۱۲٬۱۰ کتاب درسی را با مشارکت دانش آموزان حل کردند.

🔔کار در کلاس
صفحات ۹ و ۱۰ کتاب فارسی روخوانی شد. صفحه نه حل شد.
سپس تست اسکن پا از دانش آموزان گرفته شد و نتیجه آن به دانش آموزان تحویل داده شد.
❗ادامه صفحه نه و ده کتاب کار در منزل حل شود.

🔔کار و فناوری⚙:
دبیر محترم جناب آقای نوید به کمک سیستم و پرژکتور، برخی از ابزارهای برنامه ی نقاشی در کامپیوتر و برخی کلیدهای میانبر را آموزش دادند. هم چنین لوازم مورد نیاز برای نجات تخم مرغ را بیان نمودند.

🔔دیکته
دیکته از درس معرفت آفریدگار گرفته شد.

🍃نمونه های زنگ فارسی بر اساس نظر دبیر محترم:
محمد صدرا مددی
پارسا بردال
پارسا مشایخ
آروین فلاح

گزارش کلاسی پایه ششم دبستان مرزدارانگزارش کلاسی پایه ششم دبستان مرزدارانگزارش کلاسی پایه ششم دبستان مرزداران