برگزاری جلسه در خصوص مسابقات درون منطقه ای

دیروز دوشنبه مورخ 1398/08/13 جلسه ای با حضور مدیریت دبیرستان جناب آقای هاشمی و چند تن از دانش آموزان در خصوص برگزاری مسابقات درون منطقه ای برگزار شد.

طبق بخشنامه فرستاده شده از طرف اداره آموزش و پرورش مبنی بر شرکت در مسابقات فرهنگی، قرآن، عترت و نماز و همچنین مسابقات پرورشی (داستان‌نویسی، موسیقی، وبلاگ نویسی، هنرهای تجسمی، نقاشی و...) دیروز دوشنبه مورخ 1398/08/13 جلسه ای با مدیریت دبیرستان جناب آقای هاشمی و حضور چند تن از دانش آموزان برگزار شد.

در این جلسه تصویب شد که دانش آموزانی که قصد شرکت در این مسابقات (قران، عترت و نماز) را دارند کتابهای مربوطه را که از طرف اداره فرستاده خواهد شد، مطالعه نمایند و در مسابقات شرکت کنند، زمان برگزاری این مسابقات متعاقباً خدمتتان اعلام می‌گردد.

همچنین در این جلسه درباره برگزاری مسابقات داستان‌نویسی، موسیقی، وبلاگ نویسی، هنرهای تجسمی، نقاشی و غیره هم صحبت شد و قرار بر این شد که دانش آموزان روی موضوعات فوق تمرکز لازم را به عمل آورند و آمادگی خود را جهت شرکت در این مسابقات اعلام و موضوعات و طرح‌های خود را آماده کنند و تا آخر آذرماه سال 98 برای ارسال به اداره آموزش و پرورش منطقه 12 تحویل مدرسه دهند.

در ادامه چند عکس ضمیمه شده است:

برگزاری جلسه در خصوص مسابقات درون منطقه ای