آموزش گلدان گل با تکنیک اسکراچ برد در سرای دانش الغدیر

نقاشی گل ماندالا در چهارم یاس

آموزش گلدان گل با تکنیک اسکراچ برد :

ابتدا با کمک پاستل روغنی صفحه را مدل رنگین کمان رنگ می کنیم.بعد داخل آن یک کادر مستطیل به رنگ مشکی با پاستل روغنی کشیده بعد روی آن به کمک جسم نوک تیز مثل خلال دندان یا نوک اتود طرح گلدان گل را کشیده و بافت های مختلف را روی آن ایجاد می کنیم.که برای دانش آموزان بسیار جذاب است و برای رشد خلاقیت آن ها مفید می باشد.

ماندالا (मण्डल;به معنی دایره در سانسکریت) یا دوایر کیهان‌نما، جدولی است هندسی مورد استفاده در ادیان بودا و هندو که به عنوان نمادی برای جهان هستی به کار می‌رود. اصل ماندالا از دین هندو است ولی در آیین بودا هم کاربرد زیادی پیدا کرده‌است.

ماندالاها دایره‌هایی نمادین برای تمرکز بر خویشتن و جستجو در درون انسان هستند. مرکز دایره جدول ماندالا برای تمرکز در حین مراقبه دینی بکار می‌رود. اشکال متقارن هندسی ماندالا خودبخود توجه شخص را به مرکز دایره جذب می‌کنند.

آموزش گلدان گل با تکنیک اسکراچ برد در سرای دانش الغدیرآموزش گلدان گل با تکنیک اسکراچ برد در سرای دانش الغدیر
دبیر هنر : الهام باقری
پشتیبان : مهسا رخ فروز