ترویج فرهنگ مطالعه از اهداف برگزاری هفته کتاب

برگزاری نمایشگاه کتاب در مدرسه سرای دانش(فلسطین) به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

قال  امیر المومنین علی علیه السلام :    هرکس که با کتابها آرامش یابد . راحتی و آسایش از او سلب نمی گردد.

ذت خواندن کتاب با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست. هیچ فناوری دیجیتالی یارای رقابت با کتاب‌ خواندن را ندارد. می‌گویند مطالعه کتاب چه کاغذی باشد یا کتاب‌های الکترونیک، مزایای بیشماری دارد. مطالعه و خواندن کتاب فوایدی باورنکردنی به همراه دارد که در این مقاله تنها به 15 مورد از فواید کتاب‌ خواندن اشاره می‌کنیم. برای آشنایی با 5 راه ساده برای اینکه بیشتر کتاب بخوانید می‌توانید به این مطلب مراجعه کنید.

ترویج فرهنگ مطالعه از اهداف برگزاری هفته کتاب

• کتاب خواندن چه فایده ای دارد
    • مطالعه کتاب موجب بهبود سلامت ذهن و روان می‌شود
    • کتاب‌ خواندن استرس را کاهش می‌دهد