اطفا حریق و مانور زلزله در سرای دانش ( فلسطین)

برگزاری دوره های آموزشی و ایمنی اطفا حریق و مانور سراسری زلزله

در مدرسه سرای دانش ( فلسطین) دوره های آموزشی و ایمنی اطفا حریق و مانور زلزله  برای دانش آموزان برگزار شد .

دانش آموزان، چه در محیط مدرسه و چه در محیط منزل از جمله گروههای جامعه هستند که همواره در معرض خطرات ناشی از زلزله قرار دارند. در این بین آموزش و مانورهای مداوم و مستمر برای آمادگی این عزیزان در برابر زلزله بعنوان حلقه گم شده در چرخه مدیریت بحران زلزله در کشور اجتناب ناپذیر و امری ضروری است.

از طرفی دیگر عموما دولت در امر مدیریت بحران باز هم دارای منابع محدودی از نظر نیرو و امکانات خواهند بود، بنابر این با آموزش و برگزاری مانورهای هدفمند برای دانش آموزان، جهت مقابله با بحران، امداد رسانی و پیشگیری از زلزله، آنها را میتوان در محیط مدرسه و منزل جهت مقابله در برابر زلزله آماده نمود. لذا مهمترین گام در مدیریت بحران زلزله در مدارس، آموزش (حتی اجباری) برای بالا بردن دانش و آگاهی عمومی دانش آموزان است.

مانور و نقش آن در کاهش مخاطرات زلزله در مدارس

بطور کلی مانور مجموعه ای است از راهکارهای مناسب که قبل از وقوع زلزله به منظور بالا بردن سطح آگاهی و آموزش مهارت های عملی با تعمیم به کل جامعه طراحی شده است. در واقع مانور شبیه سازی شرایط بحرانی است و مجموعه ای از تمرین ها و ممارست هاست که برای ارزیابی برنامه های تدوین شده جهت مقابله و مواجهه با حوادث و بلایا علی الخصوص زلزله در تمامی مکانها از جمله در مدارس به کار می رود.

در ادامه چند عکس از مانور زلزله مدرسه برای شما عزیزان ضمیمه شده است:

در ادامه آموزش اطفا حریق برای دانش آموزان عزیز داشتیم که
در این مانور کارشناس سازمان آتش نشانی در خصوص انواع آتش سوزی‌ها، شناسایی انواع خاموش کننده ها، طریقه خاموش کردن آتش و حفظ ایمنی فرد خاموش کننده سخنرانی کرد.