تهیه و تنظیم: محدثه کریمی پشتیبان پایه یازدهم و دوازدهم انسانی

در کنکور همه درس ها مهم اند و نقشی تعیین کننده در موفقیت دانش آموزان دارند. درس های عمومی نیز مانند درس های اختصاصی،اهمیت خاصی دارند و باید نگاه منطقی و با برنامه به آن ها داشت .
برخی از دانش آموزان تصور می کنند هنوز برای تمرکز بر عمومی ها زود است و می توان این کار را نزدیک به کنکور انجام داد. این یک تصور نادرست است و جبران این اشتباه استراتژیک، به این سادگی ها نیست.
اگر تاکنون به هر دلیلی در مطالعه ی درس های عمومی کوتاهی و کم کاری داشته اید، از این به بعد آنها را در برنامه ی خود قرار دهید. درس های عمومی فقط ماهیت متنی ندارند و به خصوص در سال های اخیر، علاوه بر این که سوال ها مفهومی و استدلالی شده اند، حتی از مباحث متنی نیز سوالات مفهومی طرح می شود.

درس های عمومی ساده اما سرنوشت ساز

درس ادبیات: شامل قسمت های قرابت معنایی، درک مطلب، آرایه های ادبی، املا، لغت، تاریخ ادبیات و زبان فارسی است. این بخش ها همگی مهارتی هستند و رسیدن به مهارت در این بخش ها به تمرین و مطالعه و تست زنی پیوسته نیاز دارد.

درس دین و زندگی: سرشار از آیات قرآن است که نیاز به درک و تفسیر و ترکیب آموزه های متن کتاب دارد. شما باید مفاهیم و پیام آیات را به خوبی درک کنید تا بتوانید به سوالات آن ها پاسخ دهید.

در درس عربی باید به مهارت کار با درک مطلب و تسلط بر قواعد دست پیدا کنید.

در درس زبان انگلیسی، علاوه بر داشتن دایره ی واژگان گسترده و تسلط بر گرامر، باید به مهارت کافی در بخش های کلوز تست و ریدینگ رسیده باشد.

اکنون باید زمان بیشتری را برای تمرین بیشتر تست در درس های عمومی اختصاص دهید. منبع مناسب برای درس های عمومی، کتابی است که سوال های کنکور سراسری و مشابه کنکور سراسری را داشته باشد.
کتاب زرد عمومی ۳۰ دوره برای فارغ تحصیلان و کتاب ۱۰ مجموعه سوال عمومی برای دوازدهمی ها بهترین کتابی است که می تواند به آماده سازی دانش آموزان در درس های عمومی کمک کند.

محدثه کریمی

مرسی از مسیول انفورماتیک سرکار خانوم مقتدایی بابت زحمت اخبار

F K

به نظر من درسای عمومی مهم هستن من خودم نقطه ی قوتم واسه تراز درسای عمومیه البته نه اونقدری که واسه اختصاصی ها وقت کم بزاریم