بیماری آنفولانزا

راه هایی برای پیشگیری از آنفولانزا

راههای پیشگیری آنفولانزا در همه جا

از تماس نزدیک دوری کنید:

از تماس نزدیک با افرادی که بیمار هستند خودداری کنید. زمانی که بیمار هستید, فاصله خود را از دیگران حفظ کنید تا از بیمار شدن آنها نیز محافظت کنید.

زمانی که بیمار هستید، خانه بمانید:

در صورت امکان, هنگامی که بیمار هستید, از رفتن به کار, مدرسه, و ماموریت های خود اجتناب کنید. این کار به جلوگیری از گسترش بیماری شما به دیگران کمک خواهد کرد.

دهان و بینی خود را بپوشانید:

هنگام سرفه یا عطسه، دهان و بینی خود را با یک پارچه بپوشانید.این کار ممکن است مانع از بیمار شدن اطرافیان شما شود. آنفولانزا و دیگر بیماری های تنفسی حاد مانند عفونی تنفسی (rsv), سیاه سرفه, و سندروم حاد تنفسی (sars), با سرفه عطسه و یا دست های آلوده پخش می شوند.

دستانتان را تمیز کنید:

شستن دست ها اغلب به حفاظت از شما در برابر میکروب ها کمک می کند. اگر صابون و آب در دسترس نیستند، از مواد شستشو دهنده الکلی استفاده کنید.

از لمس چشم ها, بینی و یا دهان خود پرهیز کنید:

میکروب ها اغلب وقتی پخش می شوند که فردی چیزی را لمس می کند که با میکروب ها آلوده است و سپس چشم ها, بینی و یا دهانش را لمس می کند.