جلسه انجمن اولیاء و مربیان

جلسات انجمن اولیاء و مربیان دبیرستان متوسطه دوره اول و دوم حافظ در روزهای جمعه مورخ 98/09/15 و دوشنبه مورخ 98/09/18 در محل دبیرستان برگزار شد.

جلسات انجمن اولیاء و مربیان دبیرستان متوسطه دوره اول و دوم حافظ در روزهای جمعه مورخ 98/09/15 و دوشنبه مورخ 98/09/18 در محل دبیرستان با مدیریت جناب آقای هاشمی برگزار شد.

موضوعات جلسه:
1- جشن پیشرفت تحصیلی
2- برنامه امتحانات ترم اول
3- اردوی درون استانی
4- برنامه صبحانه سالم

مصوبات جلسه:
1- اردوی استخر سپیدار برای دوره دوم به تصویب رسید و مصوب شد روز سه شنبه (فردا ) دانش آموزانی که تمایل دارند در این اردو شرکت نمایند.

2-اردوی پارک ترافیک برای تشویق نمازگزارن تصویب شد و سه شنبه 19 آذر برگزار شود (فقط دوره اول )

3- برای تعطیل ساعتی در زمان امتحانات تقاضای مجوز از اداره صورت گیرد تا دانش آموزان با آرامش و زمان بیشتر به مطالعه بپردازند.

4- برنامه صبحانه سالم برای دوره اول در روز  چهار شنبه (20 آذر ) برگزار  شود و اطلاع رسانی از طریق معاونت محترم آموزشی جناب آقای نام آور صورت گیرد.
5- انجمن اولیا مربیان با همکاری معاونین ثبت نام و تبلیغات لازم برای شرکت دانش آموزان  عزیز در مسابقات مختلف فرهنگی و هنری ، قرآن و عترت  و ورزشی را پیگیری کرده تا از همه ظرفیت های دانش آموزان عزیز برای رشد و شکوفایی  استعدادهایشان استفاده بهینه شود.

جا دارد در انتها از حضور و همکاری همه‌ی اعضا انجمن اولیا و مربیان که با تمام وجود برای رشد و ارتقا سطح علمی - آموزشی و تربیتی دانش آموزان تلاش می‌نمایند تشکر و قدر دانی نمایم.

جلسه انجمن اولیاء و مربیان