ساخت بادبادک و نصب آن ها در سرای دانش الغدیر

اگر دنبال فعالیتی می‌گردید که همه در آن مشغول شوند و یک بازی و تفریح شاد برای کودک‌ فراهم شود ایده ساخت بادبادک یک پیشنهاد فوق العاده می باشد.

اگر دنبال فعالیتی می‌گردید که همه در آن مشغول شوند و یک بازی و تفریح شاد برای کودک‌ فراهم شود ایده ساخت بادبادک یک پیشنهاد فوق العاده هست که خیلی وسایل خاصی نیاز ندارد و در کنار تفریح ساخت بابادک آموزشهایی را برای کودک همراه دارد و در انتها هوا کردن بادبادک یک چالش هیجان انگیز هست.

در بادبادک هوا کردن ، کودکان تمام سعی خودشان را می‌کنند تا با موفقیت بادبادکشان را هوا کنند. اول با مشکل برخورد می‌کنند ولی بعد از کمی تلاش متوجه می‌شوند که چطور بادبادک را درست به پرواز در آورند و این یعنی حس لذت بخش پیروزی که کودک در بادبادک بازی آنرا تجربه می‌کند.

در ساخت بادبادک بچه‌ها فیزیک، هواشناسی، علوم را یاد می گیرند.در ساخت بادبادک ، کودک طراحی، ساختن و تزیین کار دست خودش را یاد می‌گیرد.

ساخت بادبادک یک فعالیت آموزنده و شاد برای کودکان هست.

با ساخت بادبادک شما و کودک شما از تماشای کار دست خودتان و پرواز آن در آسمان کلی لذت می‌برید.

طبق بخشنامه ای که برای مدرسه ارسال شده بود همه کلاس ها ملزم به انجام این کار بودند. سه هفته آموزش آن طول کشید و تمام دانش آموزان سر کلاس به کمک معلم خود و در خانه به کمک خانواده درست کردند.

در نهایت دونفر برای منطقه انتخاب می شود و برای مسابقه می روند

دبیر هنر سرکار خانم باقری از دانش آموزان خواست هر کدام بادبادک های خاص خودشان را درست کنند و آن هارا بر فراز آسمان به حرکت در بیاورند.

سپس بادبادک هایشان را برای یادگاری در سالن ناهارخوری مدرسه نصب کردیم.

در طراحی استفاده ار الگوی ایرانی و بومی تاکید شده بود.

ساخت بادبادک و نصب آن ها در سرای دانش الغدیرساخت بادبادک و نصب آن ها در سرای دانش الغدیر