زنگ هنر متوسطه دوره اول سعادت آباد

پاسپارتو  ( Passe-Partout ) کلمه ای فرانسوی است و به معنی « گذرنده از همه جا » می باشد. پاسپارتو  ( Passe-Partout ) کلمه ای فرانسوی است و به معنی « گذرنده از همه جا » می باشد.

1.محافظت از عکس یا اثر هنری :

به این صورت که با ایجاد فاصله بین شیشه و اثر هنری، از تماس شیشه با اثر جلوگیری کرده و باعث حفظ سلامت عکس یا اثر هنری می شود و از خم شدن و تاب برداشتن آن نیز جلوگیری  می کند.

2.افزایش زیبایی و ایجاد جلوه بصری :

امروزه در اکثر تابلو های نمایشگاهی و یا خانگی از پاسپارتو به عنوان عنصری ضروری استفاده می گردد. پاسپارتو با ایجاد حاشیه ای دور تا دور اثر، توجه بیننده را بر روی اثر هنری داخل آن متمرکز می کند و باعث تاکید بیشتر بر روی آن می گردد.این عنصر زیبا، اثر هنری را با شکوه تر و بزرگتر جلوه می دهد و فضایی برای استراحت چشم در مرز بین قاب و اثر هنری ایجاد می کند. رنگ پاسپارتو معمولا از تم رنگی اثر هنری تبعیت می کند که البته به  رنگ قاب هم بی شباهت نیست. در بعضی مواقع به صلاحدید هنرمند، رنگ پاسپارتو با رنگ اثر یا قاب کاملا متضاد است. برای انتخاب رنگ پاسپارتو به طور مثال اگر می خواهید برای تصویری با منظره ی گل های سرخ، پاسپارتو انتخاب کنید، می تواند از خانواده ی رنگ های سرخ باشد. البته اگر می خواهید عکس ظاهر طبیعی تری داشته باشد، بهترین گزینه یک پاسپارتو از انواع رنگ های سفید است. پاسپارتو ها در مدل های مختلفی مانند پاسپارتو دوبل، پاسپارتو همراه با شیار، پاسپارتو لوکس و ... ساخته می شوند که هر کدام جلوه ای متفاوت به اثر هنری می بخشند.

طراحی های انجام شده توسط دانش آموزان متوسطه دوره اول واحد سعادت آباد