ثبت نام مسابقات ریاضی کانگورو

ثبت نام و اطلاعات تکمیلی در خصوص مسابقه ریاضی کانگورو در سال 1399

به اطلاع اولیای محترم می رسانیم دانش آموزانی که تمایل به شرکت در مسابقات ریاضیات هوش کانگورو را دارند می توانند تا روز چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. هزینه ثبت نام در این مسابقه ۴۰۰۰۰ تومان می باشد.
❌دوازدهمین دوره جشنواره بین المللی مسابقات کانگورو در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.
🏅قابل ذکر است توضیحاتی در خصوص آزمون ریاضیات کانگورو برای اولیا و دانش آموزانی که با این آزمون آشنایی ندارند بیان گردد:
✔در اوایل دههٔ ۹۰ میلادی دو معلم فرانسوی به نام‌های «آندره دُلُدیک» و «ژان پیر بودین» به پاس خدمات ریاضی‌دان استرالیایی «پیتر اُ. هولوران»، مسابقهٔ ریاضیات کانگورو را در فرانسه بنیان نهادند. این مسابقه در چند سال اول در بیش از ۲۰ کشور اروپایی و سپس در سراسر دنیا گسترش یافت. در ۱۷ ژانویهٔ سال ۱۹۹۵ «انجمن کانگورو بدون مرز» به‌طور رسمی تأسیس شد و از سال ۱۹۹۶ کلیهٔ کشورهای عضو این انجمن به صورت سالانه در گردهمایی انجمن کانگورو بدون مرز شرکت می‌کنند و با مشارکت یکدیگر، سؤال‌های این مسابقه را انتخاب می‌کنند. در حال حاضر این مسابقه در بیش از ۸۰ کشور جهان برگزار می‌شود.
کشور ایران از سال ۲۰۰۸ به عضویت «انجمن کانگورو بدون مرز» درآمد و مؤسسهٔ فرهنگی فاطمی به عنوان نمایندهٔ رسمی این انجمن در ایران شناخته شد. دبیرخانهٔ ریاضیات کانگورو برگزاری این رویداد جهانی را در ایران بر عهده دارد. مسابقهٔ ریاضیات کانگورو از سال ۲۰۰۹ تاکنون هر سال در ایران برگزار شده است.
✔مسئله‌های این مسابقه فقط برای سنجش آموخته‌های ریاضی دانش‌آموزان طراحی نشده‌اند، بلکه هدف اصلی آن‌ها به‌کارگیری توانمندی دانش‌آموزان در حل خلاقانهٔ مسئله است. در حقیقت دانش‌آموزان در روز ریاضیات کانگورو مسئله‌هایی را حل می‌کنند که جایشان در کلاس‌های ریاضی مدرسه خالی است؛ مسئله‌هایی که دانش‌آموزان با حل آن‌ها به قدرت تفکر و خلاقیت خود پی می‌برند و از به‌کارگیری توانمندی‌های خود شادمان می‌شوند.
روز و مسابقهٔ ریاضیات کانگورو در ماه مارس (فروردین) هر سال در تمام کشورهای عضو برگزار می‌شود.

تمام دانش‌آموزان در هر سطحی می‌توانند در آن شرکت کنند و همهٔ شرکت‌کنندگان در آن برنده‌اند؛ هیچ‌کس در کانگورو بازنده نیست!محتوای علمی مسئله‌های کانگورو پیچیده نیست و پاسخ دادن به آن‌ها نیاز به آمادگی ویژه‌ای ندارد، فقط به کمی فکر کردن و خلاقیت نیاز است!امکان شرکت در آن برای تمام پایه‌های تحصیلی دبستان و متوسطه وجود دارد، پس دانش‌آموزان می‌توانند در سال‌های بعد نیز از شرکت در آن لذت ببرند!
✔چالش ریاضیات کانگورو برای دانش‌آموزان تمام پایه‌های تحصیلی (از اول دبستان تا پیش‌دانشگاهی) در شش گروه زیر برگزار می‌شود:
گروه ۱: پایهٔ اول و دوم (Pre-Ecoliers)
گروه ۲: پایهٔ سوم و چهارم (Ecoliers)
گروه ۳: پایهٔ پنجم و ششم (Benjamins)
گروه ۴: پایهٔ هفتم و هشتم (Cadets)
گروه ۵: پایهٔ نهم و دهم (Juniors)
گروه ۶: پایهٔ یازدهم و دوازدهم (Seniors)
شامل ۳۰ سؤال برای دانش‌آموزان متوسطه و ۲۵ سؤالبرای دانش‌آموزان ابتدایی است و در کل شامل ۳ بخش زیر است:
سؤالات ۳ امتیاز
سؤالات ۴ امتیازی
سؤالات ۵ امتیازی
زمان این مسابقه ۷۵ دقیقه است و در قالب تست‌های پنج گزینه‌ای اجرا می‌شود. دانش‌آموزان برای هر پاسخ درست اندازهٔ امتیاز سؤال نمره مثبت دریافت می‌کنند ولی برای پاسخ نادرست خود هیچ نمرهٔ منفی‌ای نمی‌گیرند.

ثبت نام مسابقات ریاضی کانگورو