زمان ثبت نام کنکور سراسری 99

آغاز ثبت نام کنکور سراسری

شرایط ثبت نام کنکور سراسری 99

کلیه متقاضیان ثبت نام کنکور 99 تنها در حالتی مجاز به ثبت نام هستند که کلیه شرایط ثبت نام را داشته باشند . این شرایط شامل شرایط عمومی و شرایط اختصاصی مندرج در دفترچه ثبت نام می شود . اعتقاد به اسلام یا یكی از ادیان قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، عدم احراز فساد اخلاقی ، عدم احراز عناد نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران  و شرایطی از این قبیل جز شرایط عمومی ثبت نام در این کنکور است .

مهم ترین و اصلی ترین شرایط اختصاصی کنکور 99 شامل موارد ذیل است :

​دارا بودن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام جدید یا مشغول به تحصیل بودن در دوره مذکور با شرط فارغ التحصیلی حداکثر تا 31 شهریور 99 یا دارا بودن مدرک کاردانی و یا مدرک دیپلم چهار ساله نظام قدیم می باشد .

دانشجویان دوره روزانه حق ثبت نام در کنکور 99 را نداشته و در صورت تمایل می توانند پس از انصراف قطعی در این آزمون ثبت نام نمایند .

پذیرفته شدگان نهایی دوره روزانه کنکور 98 در صورت شرکت در کنکور 99 حق انتخاب رشته محل های روزانه را نداشته و تنها در صورت رفع محرومیت کنکور سراسری از طرف سازمان سنجش مجاز به انتخاب این دوره خواهند بود .

به ‌اطلاع‌ كليه‌ متقاضيان‌ ثبت‌نام‌ و شركت‌ در آزمون‌ سراسري‌ سال 1399 براي‌ پذيرش در رشته‌هاي با آزمون در دوره‌هاي‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه‌)، نيمه حضوري، مجازي، پرديس خودگردان دانشگاه ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالي‌، دانشگاه‌ پيام‌‌نور و مؤسسات‌ آموزش‌ عالي‌ غيرانتفاعي‌ و غيردولتي‌ و همچنين رشته‌هاي تحصيلي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي مي‌رساند كه ثبت‌نام از روز چهارشنبه مورخ 98/11/16 (شانزدهم بهمن ماه‌ 1398) منحصراً از طريق پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org آغاز و در روز پنجشنبه مورخ 98/11/24 (بيست و چهارم بهمن ماه‌ 1398) پايان مي‌پذيرد؛ لذا داوطلبان مي‌توانند در مهلت مقرر براي شركت در آزمون سراسري سال 1399 ثبت‌نام نمايند.

دفترچه راهنما به همراه اطلاعيه تكميلي ثبت‌نام در آزمون مذكور همزمان با شروع ثبت‌نام از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان قابل دسترس خواهد بود. تأكيد مي‌گردد كه آزمون سراسري سال 1399 در تاريخ‌هاي 99/04/12 و 99/04/13 برگزار خواهد شد.

لازم به توضيح است دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته برای رشته‌هایی كه پذيرش آنها صرفاً با سوابق تحصيلي (بدون آزمون) انجام مي‌گيرد برای اطلاع داوطلبان در روز سه‌شنبه مورخ 98/11/08 در پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر خواهد شد. داوطلباني كه تمايل به شركت در پذيرش این رشته‌ها را دارند می‌توانند در تاريخ 98/12/20 با مراجعه به پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان و مطالعه رشته‌هاي مورد نظر نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته در پذيرش سراسري سال 1399 اقدام نمايند.