جشن تولد در مدرسه

بچه ها تولد را هر جور که باشد دوست دارند حتی اگر ندانند واقعاً تولد چه معنا و مفهومی دارد، و...

بچه ها تولد را هر جور که باشد دوست دارند حتی اگر ندانند واقعاً تولد چه معنا و مفهومی دارد، کيکشان چه شکلی است، مهمان ها چه کسانی هستند و چه کادويی می گيرند، غذا چی است و … و بعضی پدر و مادرها دوست دارند در ميزبانی، تعداد مهمان ها و تزئينات و خوارکی ها و هدايا و سرگرمی های بچه ها سنگ تمام بگذارند اما برخی والدين مايلند جشن تولد فرزندشان تا حد ممکن جمع و جور وبی سرو صدا باشد تا خودشان و والدين ساير بچه ها، با اين مشغله های زياد به زحمت و دردسر نيفتند.

برگزاری جشن تولد در مدرسه

بعضی از بچه ها خودشان مایلند که جشن تولد را فقط با دوستانشان برگزار کنند، روز چهارشنبه مورخ 1398/11/16 دبیرستان متوسطه دوره اول سرای دانش حافظ میزبان یکی از این جشن‌ها بود؛ دانش آموز امیررضا آذرگون (پایه هشتم) تصمیم گرفته که امسال تولد چهارده سالگیشو با دوستانش در مدرسه برگزار کنه و این شادی رو با دوستانش قسمت کنه؛ ما هم به این دانش آموز عزیز تبریک می گوییم.

جشن تولد تو

محمدرضا روشن ضمیر

تولدت مبارک امیررضاجان ایشالا جشن فارغ التحصیلیت از بهترین دانشگاه ها❤

حسن ستاری