زنگ مهارت های زندگی امروز در سرای دانش الغدیر🌸🌸🌸🌸🍃🍃🍃🍃🍃 🌹اضطراب و روش های کاهش آن

داستان من همیشه نگرانم و کلاه اضطراب🌹

علائم استرس و اضطراب کودکان اغلب با تغییرات فیزیکی یا رفتاری ظاهر می شوند. کودکان نسبت به سن، شخصیت فردی و مهارت های مقابله اشان واکنش متفاوتی نشان می دهند و این می تواند باعث شود بسیاری از والدین از مسایل اساسی که ممکن است موجب رفتار کودک شود، چشم پوشی کنند.
مهم است که والدین علائم استرس دوران کودک را تشخیص دهند و دنبال علل ممکن بگردند. والدین معمولاً می توانند به کودکان کمک کنند استرس و اضطرابشان را کنترل کنند، اما برخی از کودکان ممکن است اختلال اضطراب داشته باشند که باید از کمک افراد حرفه ای بهره مند شوند.
کودکان ممکن است اضطراب خود را تشخیص ندهند و اغلب فاقد بلوغ برای توضیح مشکلات واقعی یا فرضی خود هستند
علائم مشترک استرس و اضطراب، عبارتند از:

_رفتاری یا عاطفی

_سختی در تمرکز

_تغییرات رفتاری مثل تخییر مداوم خلق و خو، پرخاش گری، اعصاب ضعیف، یا چسبندگی
_ترس (ترس از تاریکی، تنها بودن، یا غریبه ها)

_رشد یک عادت عصبی، از قبیل خوردن ناخن،

_خارج شدن از خانواده یا دوستان

_امتناع از رفتن به مدرسه

_ به دردسر افتادن در مدرسه

_جمع کردن چیزهای غیر عادی و بی ارزش
                                                                      علایم فیزیکی دیگر:

این علائم معمولاً قبل و بعد از فعالیت های خاص رخ می دهند و همچنین علائم فیزیکی، مانند درد، تب، خارش یا اسهال وجود دارد که می تواند نشانه یک مشکل پزشکی باشد و ......
❤❤❤🌸🌸🌸تشخیص به موقع و  درمان اختلالات اضطرابی از رشد آن ها جلوگیری کرده و سلامت روان و جسم را تضمین میکند.
الهه صادقی مشاور مدرسه