اردو کاربازیا برج میلاد_سرای دانش الغدیر

کلاس چهارمی های عزیزمان برای اردو به کاربازیا برج میلاد رفتند ویک روز شاد و هیجان انگیز را بادوستان خود گذراندند.

کاربازیا؛ شهر مشاغل کودکان
کاربازیا در طبقه ی منفی یک برج میلاد قرار دارد. این مکان که در سال 1397 کار خود را آغاز کرده است، برای کودکان 3 تا 13 سال تدارک دیده شده و فضایی را در اختیار کودکان قرار می دهد تا بتوانند خود را در قالب مشاغل مختلف قرار داده و به وسیله ی شبیه سازی با فرهنگ کار و تلاش و فضاهای کاری مختلف آشنا شوند. از آن جا که کاربازیا با توجه به الگوهای جهانی موفق و شرایط فرهنگی، ملی و مذهبی کشور عزیزمان طراحی شده است، مکان مناسبی برای رشد و پرورش توانایی های فردی و اجتماعی کودک است و قطعا می تواند به کودکان کمک کند تا استعدادها و علایق خود را شناسایی کرده و روابط اجتماعی را در قالب مشاغل تمرین کنند.

اردو کاربازیا برج میلاد_سرای دانش الغدیر
اهداف مجموعه ی کاربازیا