حضور آتش نشان ها در سرای دانش الغدیر

آتش نشان های عزیز و فداکار توضیحاتی در مورد خاموش کردن آتش و اقداماتی که در چهارشنبه سوری نباید انجام داد بیان کردند و یک روز هیجان انگیز برای بچه ها ساختند و در انتها سوالاتی از دانش آموزان پرسیده شد و به آن ها جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

خاموش کردن آتش یا اطفاء حریق مجموعه اقداماتی است که برای مقابله با آتش به وسیلهٔ خاموش کردن، کنترل یا هدایت آتش‌های ناخواسته انجام می‌گیرد. اهداف آتش‌نشانی حفاظت از سلامت افراد، جلوگیری از آسیب به اموال و حفاظت از محیط زیست است.

خاموش کردن و یا اطفای حریق مهارتی بسیار فنی است که احتیاج به دوره‌های طولانی چه در زمینه‌های عمومی مانند مقابله با آتش و چه در زمینه‌های تخصصی مانند عملیات امداد و نجات دارد.

به شخصی که به صورت تخصصی به مهارت‌های اطفاء حریق آشناست آتش‌نشان می‌گویند.

در زمان قاجار به آتش‌نشانی "اطفائیه" و به آتش نشان نیز "اطفائیه چی" گفته می‌شده‌است‌. آتش نشانی یک شغل بسیار سخت،خطرناک،حرفه ایی و پرآسیبی است

وظایف آتش نشان

• حمل و نقل وسایل و تجهیزات آتش نشانی
  • کنترل کردن و خاموش کردن آتش