جشن پیشرفت تحصیلی دبستان پرسش

برگزاری جشن پیشرفت تحصیلی دبستان پرسش در روز پنج شنبه 1 اسفند ماه 1398 در سالن شهید محبی

پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و همچنین صحبت های مجری و سخنرانی مدیریت محترم سرکار خانم خانجانی و معاونت آموزشی دبستان سرکار خانم الهام دمیرچی ، اولین برنامه ی جشن با پخش کلیپ  پرورشی آغاز شد .

در دوره اول پخش کلیپ های کلاسی ، معرفی و  توصیف دانش آموزان توسط پشتیبان هر پایه ، اجرای سرود های متنوع و زیبا و دریافت هدایا و عکس کلاسی از مهمترین برنامه های این دوره بود.

پلاکاردهای دانش آموزان پایه دوم نشان از تعداد مشاوره تخصصی و در پایه سوم نیز تعداد بازیابی اطلاعات انجام شده بود.

از دیگر برنامه های متنوع در جشن تقدیر از دانش آموزان بدون غیبت و تک غیبت، تقدیر از از اولیا پیگیر و پیگیر تر، تقدیر از مدال آور ورزشی دختر عزیزمان تینا نقی یان هروی دانش آموزان پایه چهارم توسط سرکار خانم خانجانی ، تقدیر  اعضای شورای دانش آموزی و تقدیر از اجمن اولیا و مربیان بود.

در این بین مشاهده خلاصه ای از فعالیت های آموزشی دوره اول و دوم نیز حال و هوای خاصی به مراسم و به خصوص دانش آموزان بخشیده بود.

در دوره دوم نیز پخش کلیپ های کلاسی ، معرفی و توصیف دانش آموزان توسط پشتیبان هر پایه ، دریافت هدایا و عکس کلاسی از مهمترین برنامه های این دوره بود. پلاکاردهای دانش آموزان پایه چهارم، پنجم و ششم نشان از نقاط قوت درسی و میانگین تراز در نیم سال اول تحصیلی بود ، که با توضیحات دقیق پشتیبان ها این دو نکات برای حضار مشخص گردید.

اجرای سرود دسته جمعی ((11 ستاره )) در وصف میهن عزیزمان ایران توسط دانش آموزان نیز باعث شد تا اولیا با ذوق و شوقی فراوان به چهره خندان کودکان نظاره کنند. بعد از آن میتوان تشویق تراز های بالای 6000 در آزمون های راهبردی را از مهمترین آیتم های این جشن به یاد ماندنی نام برد.

مشارکت اولیا در برگزاری مسابقه های شاد نیز باعث شد تا دانش آموزان نیز به وجد آمده و اولیا خود را تشویق ، غرق شور و شوق شوند.

با نزدیک شدن به لحظات پایانی جشن برنامه هایی همچون تقدیر از بهترین عملکرد دانش آموزان در کلاس هی زبان، اجرای سرود زبان ویژه دوره دوم و همچنین قدردانی از کادر آموزشی و اجرایی دبستان با اجرای سرود دسته جمعی معلم توسط دختران عزیزمان باعث شد تا دانش آموزان این جشن را با خاطره ای خوش در ذهن خود ثبت کنند.

در پایان نیز اجرای سرود قدردانی از پدران و مادران عزیز توسط تمامی دانش آموزان دلبندمان همراه با تحویل شاخه های گل به آنها سبب شد اشک شوق را در دیدگاه اولیا و کادر دبستان نقش ببند.

از طرف تمامی پرسنل دبستان پرسش از اولیاء عزیز و دانش آموزان گرامی و تمامی عزیزانی که در برگزاری این جشن ما را یاری نمودند سپاسگزاریم.

جشن پیشرفت تحصیلی دبستان پرسش