اردوی برون شهری به مشهد مقدس

جهت اعتلا و رشد آموزشی و معنوی دانش آموزان و نیز ایجاد تنوع و روحیه بخشی؛ اردوی زیارتی و سیاحتی از تاریخ 1398/11/28 لغایت 1398/12/01 به شهر مشهد مقدس برگزار شد.

علاوه بر جنبه معنوی، برگزاری این اردو باعث شد که دوستی و پیوند دانش آموزان بیشتر شود و در کنار اولیای مدرسه بتوانند با مبانی آموزشی و ارتباطی بین (اولیای مدرسه ـ دانش آموز) آشنا شوند؛ تا در ادامه سال بتوانند با جدیّت و انگیزش بیشتری پیگیر درس و آموزش بشوند.

44 نفر از دانش آموزان متوسطه دوره دوم در این اردو شرکت داشته اند؛ کسانی که در این اردو به عنوان مربی حضور داشتند:

1- آقای سیداحمد هاشمی؛ مدیریت دبیرستان

2- آقای بهنام اسماعیلی؛ معاون آموزشی

3- آقایان محترم پشتیبان: محمدصادق طاهری، وحید دهقان، سیدمحمدامین طبایی و مجید سلاطینی

اردوی برون شهری به مشهد مقدس

حسن ستاری

آقای حمزه دو تا عکس هم از حرم میذاشتی 😜😜😜

حسن ستاری

زیارت همگی شون قبول ان شاء الله زیارت حضرت سلطان امام رضا علیه السلام به زودی قسمت همگی ما شود.