سرای دانش تعطیل نیست

ما در این تعطیلات پیش بینی نشده، مدرسه مجازی سرای دانش را راه اندازی کردیم تا شما دانش آموزان عزیز ، از آموزش و یادگیری عقب نمانید.

تیم بزرگ مجموعه مدارس سرای دانش با توجه به تداوم تعطیلات به دلیل شیوع بیماری کرونا تصمیم گرفت تا مدرسه مجازی سرای دانش را به منظور عدم توقف آموزش و یادگیری دانش آموزان راه اندازی  کند .
این تیم که شامل کلیه عوامل اجرایی و آموزشی (پشتیبان، دبیر، مدیر و معاون آموزشی) می باشد از ساعت 7:00 الی 22:00 در استودیو اختصاصی سرای دانش حاضر می شوند تا بتوانند فیلم های آموزشی هدفمند را برای شما عزیزان تهیه و تدوین کنند.
روزانه ده ها فیلم آموزشی از کلیه دبیران مجموعه مدارس سرای دانش در سایت آپلود می شود و لینک ها در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد تا همیشه در هر لحظه و هرمکان بتوانید به راحتی از این فیلم های آموزشی بهره ببرید و بتوانید با همت دبیران و تلاش خودتان سال تحصیلی 99-98 را به خوبی و بدون کوچکترین نقص به اتمام برسانید.
ما تا پایان این بحران پیش آمده با مدرسه مجازی سرای دانش در کنار شما هستیم .
امیدواریم بتوانیم نگرانی های شما و خانواده های گرامیتان را بابت وضعیت تحصیلیتان به پایان برسانیم .

جهت مشاهده ویدئوها به آدرس: http://www.sarayedanesh.sch.ir/video مراجعه کنید.
با ما همراه باشید........

سرای دانش تعطیل نیست