یک خبر خوب عیدی کانون آزمون‌های آنلاین رایگان برای نوروز 99

یک خبر خوب عیدی کانون : آزمون های آنلاین برای نوروز 99 آزمون های آنلاین در ایام نوروز رایگان شد

دانش آموزان گرامی برنامه ی آزمون های آنلاین کتاب نوروز طبق جدول‏های زیر برای شما فعال شد.

افرادی که  کتاب نوروز را ندارند می‏توانند برای دو آزمون ابتدایی در زمان شروع آزمون، فایل سؤالات را از صفحه شخصی خود دانلود کرده (برای گروه هایی که اولین آزمون آن ها کتاب نوروز است به زودی این فایل های درصفحه شخصی آن ها قرار می گیرد)  و در آزمون ها شرکت نمایند. برای بقیه  ی  آزمون ها دانش آموزان می توانند با از روز پنجشنبه 29 اسفند مراجعه به سایت kanoonbook.ir نسبت به تهیه فایل ای بوک EBook کتاب نوروز اقدام نمایند. (لینک دریافت اپلیکیشن EBook)

دانش آموزان کانونی جهت ثبت نام و شرکت در این آزمون‏ها به صفحه‏ ی شخصی خود قسمت آزمون‏های غیر حضوری مراجعه نمایند. هم چنین هر دانش آموز کانونی می تواند یکی از بستگان و آشنایان خود را نیز برای شرکت در آزمون های آنلاین نوروزی ثبت  نام کند.

لینک ثبت نام کانونی‏ ها

دانش‏ آموزان غیر کانونی نیز می‏توانند وارد صفحه ‏ی شخصی غیر کانونی ها شده و در آنجا ثبت ‏نام نمایند.

دانش آموزان غیرکانونی برای ثبت نام در آزمون های نوروزی ، ضروری است  شمارنده و نام یکی از دوستان کانونی خود را در آنجا وارد کنید تا امکان شرکت در آزمون را داشته باشید.

لینک ثبت نام غیر کانونی ها

توجه:

شرایط  و نحوه ی ثبت نام برای  دانش آموزان نظام قدیم ، دبیرستان ، متوسطه و دبستان به زودی اطلاع رسانی  خواهد شد . تعداد آزمون های نوروزی برای  این دانش آموزان 8 آزمون است .

لازم به توضیح است که با دانش آموزانی که قبلاً وجه پرداخت کرده‏اند تماس گرفته می‏ شود و وجوه آنها مسترد خواهد شد.

توضیح در مورد برنامه آزمون های عیدی نوروزی : هرکدام از آزمون ها در تاریخ اعلام شده در دسترس خواهند بود . به این معنی که اگر دانش آموزان در زمانی های تعیین شده نتوانستند در آزمون شرکت کنند می توانند در روزها و ساعت های بعد هم در همان آزمون شرکت نموده ، کارنامه دریافت نمایند.

یک خبر خوب عیدی کانون :آزمون‌های آنلاین رایگان برای نوروز 99

دهم و یازدهم