کتابچه مجموعه بازی های مهارت های زندگی

کتابچه مجموعه بازی های مهارت های زندگی ویژه پیش دبستان و دبستانی ها

فراگیری مهارت های زندگی برای هر انسانی از خردسالی تا کهنسالی ضروری است. این مهارت‌ها به انسانها کمک می‌کند تا کیفیت زندگیشان ارتقاء یابد. یکی از این مهارت‌ها مقابله و مدیریت هیجانات است. هیجانات رکن جداناشدنی زندگی هر انسان است، شادی، غم، خشم، ترس، نگرانی، اضطراب و....
برای اینکه زندگی با کیفیت تری داشته باشیم لازم است که شادی‌های زندگی را از راه درست افزایش داده و هیجانات ناخوشایند را مدیریت کنیم.

از آنجا که بازی زبان کودک و راه ورود به دنیای آنهاست، این کتابچه توسط واحد روانشناسی مدارس سرای دانش به صورت بازی طراحی شده است. تعطیلات نوروز ۹۹ فرصت مناسبی است تا مهارتهایی را که کودکان در مدارس فراگرفته اند تکرار و تثبیت نمایند و این امر تحقق نمی‌یابد مگر با تلاش والدین و همراهی کودکان. البته ما نیز در واحد روانشناسی مدارس سرای دانش همراهتان هستیم.

جهت مشاهده این کتابچه روی لینک زیر کلیک کنید:

کتابچه بازی های مهارت های زندگی ویژه نونهالان