کتابچه بازی های مهارت های زندگی در نوروز 99 ویژه دوره دوم دبستان

کتابچه بازی های مهارت های زندگی

نوجوانی به مانند بهار پر است از تغییر و تحول و تجربه های نو. در جامعه امروز کودکان به مرور از سن ۱۰ سالگی به بعد کم کم به این مرحله از زندگی قدم میگذارند و تا چندین سال با چالش های آن دست و پنجه نرم میکنند. به همین منظور لازم است که با مهارت تنظیم و مدیریت هیجانات آشنا شوند و آن را فرا بگیرند تا سلامت روان بیشتری را تجربه کرده و با آرامش بیشتری این دوران را سپری کنند. دانش‌آموزان در درس مهارتهای زندگی در مدارس سرای دانش این مهارت اساسی را فرا می‌گیرند. اما هر آموزشی نیاز به تکرار و تمرین دارد تا تثبیت شود و به مرحله عمل برسد. بنابراین ما در واحد روانشناسی مدارس سرای دانش تعطیلات نوروز را فرصت مناسبی دیدیم تا از طریق بازی اعضای خانواده بتوانند تعاملات سازنده ای با هم داشته باشند و به ارتقای مهارت های زندگی یکدیگر نیز کمک کنند.

امیدواریم لحظات زندگیتان سرشار از آرامش، سلامتی و رشد باشد.

جهت مشاهده کتابچه روی لینک زیر کلیک کنید.

کتابچه بازی های مهارت های زندگی ویژه دوره دوم دبستان