گزارش چند از10 همه درس‌ها در 7 فروردین 99 (کنکوری‌ها و یازدهم)

آمار هایی برای هدف گذاری آزمون بعد

در جدول زیر جایگاه خود را پیدا کنید . چند از 10 خود را با هم ترازهایتان مقایسه کنید و سپس برای آزمون بعد هدف گذاری کنید .اگر خوب دقت کنید وقتی چند از 10خود را در هر درس فقط یک واحد افزایش دهید  رتبه و ترازتان  به طرز چشم گیری تغییر می کند و جا به جا می شود . شما برای هدف گذاری و برنامه ریزی به اطلاعات و آمار نیاز دارید . ما به طور منظم اطلاعات ضروری را در اختیار شما قرار می دهیم .

یک سوال از دانش آموزان ، پشتیبان ها و اولیا

آیا روش محاسبه ی تراز را یاد گرفتید و با استفاده از میانگین درس ها و انحراف معیار ، توانستید تراز خود را برای چند درس محاسبه کنید . اگر هنوز این کار را  انجام نداده اید به  این لینک  مراجعه کنید و با استفاده از روش ساده ای که برای محاسبه ی تراز آموزش داده ایم ، تراز خود تان را در چند درس به دست آورید و با ترازی که در کارنامه تان هست ، مقایسه کنید . البته حدود پنجاه نمره ( کمتر یا بیشتر ) اختلاف خواهید داشت که به علت رقم های اعشاری در انحراف معیار و میانگین هاست که ما  رقم های بعدی اعشار را به خاطر سادگی حذف کرده ایم  به شما  پشتیبانان ، مشاوران ، اولیا و دانش آموزان  عزیر پیشنهاد می کنیم روش محاسبه ی تراز را یاد بگیرید و به دیگران نیز آموزش دهید .

و... دو سوال برای تفکر

در آزمون 7 فروردین ، نمره های تراز کمتر شد. این موضوع دو علت داشت . علت  اول این که میانگین درس ها ، در بیشتر موارد زیاد شد و علت دوم این که انحراف معیار در بیشتر درس ها زیاد شد .

و حالا دوسوال برای تفکر، که اولی ساده تر است و دومی دشوارتر

سوال اول : چرا میانگین درس ها بیشتر شد. این سوال ساده تر است . احتمالا می توانید پاسخ را پیدا کنید . اما توجه کنید که بیشتر شدن میانگین درس ها ، یک دلیل ندارد بلکه چند علت متفاوت دارد .

سوال دوم : چرا انحراف معیار در بیشتر درس ها زیاد شد . این سوال دشوارتر است .

نظر خود را برای هر دو سوال در قسمت کامنت ها بنویسید.

توجه کنید در پاسخ به این دوسوال چالشی ، فقط کامنت هایی تایید خواهند شد که با صفحه ی شخصی نظر خود را مطرح کرده باشند . پشتیبان ها ومسئولان انفورماتیک و  مشاوران گرامی هم می توانند در پاسخ گویی به این دوسوال به ویژه سوال دوم مشارکت نمایند

یادآوری : در چالش قبلی( پس از آزمون 23 اسفند ) یک سوال پرسیده بودیم که روش محاسبه ی جدول تبدیل تراز آزمون غیرحضوری به تراز حضوری چگونه بوده است . تعدادی از دانش آموزان در این چالش شرکت کردند یکی از دانش آموزان هنر به این سوال پاسخ دقیق تری داد .البته چند نفر دیگر هم بعدا در کامنت ها  اعلام کردند که پاسخ ایشان هم درست بوده. به هر صورت ، قرار بود برای پاسخ صحیح جایزه بدهیم که فراموش هم نکرده ایم پس از تمام شدن تعطیلات جایزه را خواهیم داد .شاید هم برای تعداد بیشتری از شرکت کنندگان .

تاکید دوباره : هدف گذاری چند از 10 یادتان نرود . پس از بررسی جدول های زیر برای آزمون 15 فروردین هدف گذاری کنید .

دقت داشته باشید برای دریافت فایل با کیفیت و مشاهده بهتر جدول ها فایل های ضمیمه را دانلود کنید.

یک نمونه فایل مربوط به دوازدهم تجربی را در ادامه مشاهده می کنید ، سایر گروه ها را در قسمت فایل های ضمیمه دانلود کنید.

منبع :سایت کانون

فایل های ضمیمه