آزمون 15 فروردین نحوه دریافت سوالات و شرکت در آزمون آنلاین

برای دریافت دفترچه سوال ها و شرکت در آزمون جمعه 15 فروردین چند روش وجود دارد . شما می توانید به تشخیص خود ازهر یک از این روش ها که مایل بودید استفاده کنید .

چند روش برای دریافت سوال

برای دریافت دفترچه سوال ها و شرکت در آزمون جمعه 15 فروردین چند روش وجود دارد . شما می توانید به تشخیص خود ازهر یک  از این روش ها که مایل بودید استفاده کنید .

قابل توجه دانش آموزان :

به علت  اعلام  تعطیلی عمومی درهمه ی مراکزتجمع  و ضرورت  در خانه ماندن  وکاستن از رفت و آمدهای غیرضروری و حفظ فاصله اجتماعی، به اطلاع می رساند که دفترچه ی کاغذی آزمون ها ، در روز 15 فروردین ، در دفاتر نمایندگی ها تحویل داده نمی شود .

دانش آموزان   و اولیا ء گرامی می توانید پس از پایان یافتن تعطیلی مراکز تجمع و بازگشایی آموزشگاه ها به دفاتر کانون در  شهر خودتان مراجعه کنید و دفترچه ی کاغدی  آزمون 15 فروردین و پاسخنامه ی کاغذی و هم چنین دفترچه های کاغذی آزمون های گذشته را دریافت نمایید.

لازم به توضیح است که دفترچه های کاغدی سوال و پاسخ و مجله ها ،  قبلا برای تمام نمایندگی های کانون ارسال شده است و در دفاتر نمایندگی ها موجود است.

روش های دریافت دفترچه سوالات

روش اول : از ساعت 7 صبح روز جمعه 15 فروردین به سایتی که معرفی شده مراجعه می کنید (azmoun.ir) و فایل سوالات آزمون را دریافت  و دانلود می کنید . اگر به سایت کانون مراجعه کنید ، لینک همین سایت را دریافت خواهید کرد.  تلاش بر این است که مراجعه ی هم زمان برای دریافت فایل سوالات و پاسخ دهی به سوالات سبب کندی یا توقف سایت نشود . بنابراین پاسخ دهی به سوال ها را  در سایت کانون و در صفحه ی شخصی انجام می دهید اما دریافت سوال ها را از سایت  ( azmoun.ir  ) دریافت می کنید

روش دوم : فایل سوالات  را می توانید از طریق  کانال های کانون t.me/kanoonir در مقاطع و پایه های مختلف دانلود کنید.

روش سوم :فایل سوالات را می توانید ازطریق واتساپ یا کانال پشتیبان  یا نمایندگی شهر خود دریافت کنید .

روش چهارم: برای دریافت دفترچه سوالات آزمون از صبح روز 15 فروردین می توانید کد رایگان  #11*8451*6655*  را شماره گیری کنید.

مسئول پاسخگویی به سوالات دانش آموزان در شهر شما

نحوه ی پاسخ به سوال ها و تکمیل پاسخبرگ آنلاین

برای پاسخ گویی به سوال ها به صورت آنلاین دو روش وجود دارد . هر دو روش در صفحه ی شخصی شما در سایت کانون  اجرا می شود .

روش اول :سوال ها را یک به یک روی صفحه ی شخصی خود می بینید و به هر سوال  در همان صفحه پاسخ می دهید .محل پاسخ به هر سوال در زیر همان صفحه ی سوال قرار دارد و نیاز ندارید به صفحه ی دیگر بروید .

روش دوم : پاسخ های خود را به صورت  مجموعه ای یا درس به درس  یا  گروهی در صفحه ی شخصی خود وارد می کنید .

راهنمای تصویری شرکت در آزمون 15 فروردین را اینجا مشاهده کنید

طول زمان  آزمون و پاسخ گویی به سوالات

طول زمان آزمون مثل همیشه روی دفترچه سوال درج شده است . شما ممکن است سوال ها را دیرتر یا زودتر دریافت کنید ، ممکن است سرعت اینترنت شما  و سخت افزارهای شما متفاوت باشد  .  به همین دلیل سخت گیری  و دقت در مورد  پایان آزمون   ،  کمتر از آزمون های حضوری است .

توجه : در آزمون 15 فروردین مشابه آزمون های قبلی یک امکان جدید با عنوان استراتژی بازگشت ایجاد شده است که شما می توانید یک بار پاسخ های  خودرا ویرایش کنید . هدف این است شما از درج درست پاسخ های خود اطمینان حاصل کنید.

زمان پایان آزمون

دانش آموزان می توانند از ساعت 7 صبح آزمون را آغازکنند . زمان آزمون 4 ساعت درنظر گرفته شده است . دانش آموزانی که قبل از ساعت 12و نیم ( قبل از ساعت دوازده و سی دقیقه ) پاسخبرگ خود را تکمیل کنند در پردازش اول کارنامه قرار خواهند گرفت و نمره ی تراز دریافت خواهند کرد. اولین کارنامه در ساعت 4 بعدازظهر در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد . دانش آموزانی که دیرتر از نوبت اول پاسخبرگ خود را تکمیل کنند کارنامه ی خود را در ساعت 6 بعدازظهر یا در آخرین پردازش در ساعت 8 بعدازظهر کارنامه ی خود را دریافت خواهند کرد .

کلید و پاسخ تشریحی

کلید و پاسخ تشریحی آزمون 15 فروردین پس از ساعت 3 برروی سایت کانون قرار می گیرد .

زمان دریافت کارنامه ی اول و دوم

دو کارنامه دریافت خواهید کرد :

کارنامه ی اول ، کارنامه ی درصدی و چند از 10 است . این کارنامه را از صفحه ی شخصی خود  دریافت می کنید

کارنامه ی دوم  : در اپ کانونی ها ، کارنامه ی مقایسه ای و کارنامه دهکی را دریافت می کنید : ( منظور از کارنامه ی مقایسه ای ،مقایسه ی  نمره های شما در آزمون 15 فروردین با  آزمون مشابه گذشته  است  )

زمان دریافت کارنامه ی تفصیلی و جعبه ابزار کارنامه

کارنامه ی تفصیلی و کامل را  از صفحه ی شخصی خود می توانید دریافت کنید .

نمره ی تراز در میانگین تراز شما تاثیر نخواهد داشت .

ضمنا برای این آزمون رتبه های برتر نیز اعلام نخواهند شد .

در صورت عدم شرکت برای شما غیبت درنظر گرفته نخواهد شد.

علت همه ی این موارد هم معلوم است  . آزمون 15 فروردین  به صورت غیرحضوری و در منزل برگزار می شود بنابراین فقط خود شما  هستید که می دانید آیا به کتاب و جزوه مراجعه کرده اید یا خیر و هم چنین خودتان می دانید که در زمان عادی پاسخ داده اید یا زمان  آزمون را اضافه کرده اید .

نکات پایانی

در صورتی که مراجعه  به سایت در بعضی از ساعات روز بیش از حد بود و سایت دچار کندی شد از امکان های موازی استفاده کنید و چند دقیقه  صبوری کنید . آزمون 15 فروردین فرصت مناسبی برای خود آموزی و خود آگاهی شماست و با استفاده از نتایج این آزمون  می توانید  برای  ادامه ی  مطالعات خود برنامه ریزی کنید . ما هم تلاش می کنیم تا با اجرای برنامه های جدید و تکمیلی  و ایجاد امکانات جدید در سایت کانون و در اپ کانونی ها و صفحه ی اینستاگرام کانون در کنار شما باشیم .

پر تلاش و پیروز باشید

با آرزوی موفقیت شما