آزمون 29 فروردین چه تغییراتی دارد

دانش آموزانی که عقب مانده اید نگران نباشید برنامه برای شما متعادل شده . دانش آموزانی که پیش خوانی و خود آموزی کرده اید حجم آزمون شما بیشتر است ( این هم به نفع شماست )

آزمون 29 فروردین : چه تغییراتی دارد ؟

آزمون 29 فروردین دو دفترچه دارد : مشترک و غیرمشترک

دفترچه ی مشترک  برای همه ی دانش آموزان  است . دفترچه ی غیرمشترک برای دانش آموزانی  است که از برنامه عقب نیستند

دانش آموزانی که عقب مانده اید نگران نباشید برنامه برای شما متعادل شده . دانش آموزانی که  پیش خوانی و خود آموزی کرده اید حجم آزمون شما بیشتر است ( این هم به نفع شماست )

شما جزء کدام گروه  از دانش آموزان هستید ؟

در شرایط کنونی و تعطیلی های مدارس ، دانش آموزان  کانونی  دو گروه هستند :

گروه اول : دانش آموزانی که به علت تعطیلی ها از برنامه ی آزمون 29 فروردین عقب هستند

گروه دوم:  دانش آموزانی که خودشان پیش خوانی کرده اند و خود را به برنامه ی آزمون 29 فروردین رسانده اند یا حتی از برنامه  جلوتر هستند

برنامه ی آزمون 29 فروردین چه تغییری کرده است ؟

برنامه به گونه ای است که هر دو گروه بتوانند بهترین نتیجه را در آزمون بگیرند ، گروه اول نگران نباشند و به خاطر عقب ماندن از برنامه ، مشکلی نداشته باشند و تراز و رتبه شان کم نشود .  گروه دوم هم حاصل زحماتشان هدر نرود و بتوانند آزمون بدهند و رتبه ای بگیرند که  نشاندهنده ی تلاش و زحمات مضاعف  ایشان باشد .

برای آن که هر دو گروه دانش آموزان آزمون خوبی داشته باشند در آزمون 29 فروردین دو دفترچه ی سوال خواهید داشت : یک دفترچه مشترک برای همه ی دانش آموزان و دفترچه ی دوم برای دانش آموزانی که عقب نیستند . پس از آن که به سوال های دفترچه ی اول پاسخ دادید  به سوال های دفترچه ی دوم پاسخ خواهید داد و اگر عقب هستید می توانید به سوال های دفترچه ی دوم پاسخ ندهید و دکمه پایان آزمون را انتخاب کنید .

دفترچه ی مشترک شامل چه مباحثی است ؟

دفترچه ی مشترک اولا شامل درس های عمومی  آزمون 29 فروردین است . همه ی دانش آموزان می توانند به سوال های درس های عمومی طبق برنامه  پاسخ دهند.

ریاضی و علوم برای دبستان و متوسطه اول :  دانش آموزان  دبستانی و متوسطه ی اول در درس های ریاضی و  علوم در دفترچه ی مشترک همان برنامه ی 155 فروردین را خواهند داشت زیرا همه ی دانش آموزان چند روز قبل همان مباحث  را به تازگی امتحان داده اند و همگی آمادگی دارند.

اختصاصی ها برای دبیرستانی ها : دبیرستانی ها  در درس های ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست همان برنامه ی 15 فروردین را  در  دفترچه ی مشترک خواهند داشت .

برای دبیرستانی های رشته ی انسانی ، نیز در درس های ریاضی و آمار و علوم وفنون و روانشناسی و اقتصاد و فلسفه و منطق ، همان برنامه ی 155 فروردین را در دفترچه ی مشترک خواهند داشت.

اختصاصی ها برای کنکوری ها : دردفترچه ی مشترک ،  قسمتی از برنامه ی 23 اسفند  را به طور مشترک امتحان خواهید داد . قسمتی  از ابتدای نیم سال دوم حذف می شود و حدود دو هفتم  را امتحان می دهید ( مقداری کمتر از برنامه ی 233 اسفند ) . این ها  مباحثی است که همه ی کنکوری ها ( فارغ التحصیل ها و دانش آموزان قبلا در 23 اسفند  امتحان داده اند )

جزئیات  شامل تعداد سوال ها و زمان پاسخ گویی  برای  همه ی پایه ها در صفحه ی مقطع و در زیر همین مطلب بارگذاری می شود.

دفترچه ی غیرمشترک  شامل چه مباحثی است ؟

دفترچه ی غیرمشترک برای دبستان و متوسطه شامل دو درس ریاضی و علوم است  و مطابق برنامه ی 29 فروردین است . دانش اموزانی که از برنامه عقب نیستند و خود آموزی کرده اند به این دفترچه پاسخ می دهند.

دانش آموزان ششم و نهم و هفتم و هشتم یک دفترچه ی آمادگی برای آزمون تیزهوشان نیز خواهند داشت .

دفترچه ی غیر مشترک برای دبیرستانی ها و کنکوری ها شامل درس های اختصاصی است و مطابق برنامه ی 29 فروردین است . دانش آموزانی که از برنامه عقب نیستند  و فارغ التحصیلان نظام جدید  به  دفترچه ی غیر مشترک پاسخ می دهند .

تعداد سوال ها و زمان پاسخ گویی در صفحه ی مقطع و در زیر همین مطلب بارگذاری می شود .

کارنامه ی آزمون : همه ی دانش آموزان در دفترچه ی مشترک تراز و رتبه خواهند داشت و دانش آموزانی که  از برنامه عقب نیستند وبه دفترچه ی غیرمشترک پاسخ می دهند تراز و رتبه ی  دوم نیز دریافت خواهند کرد. برای آزمون های تیزهوشان نیز تراز و رتبه ی جداگانه داده می شود.

زمان شروع و پایان آزمون : از ساعت 7 صبح می توانید آزمون را شروع کنید . روال آزمون مشابه آزمون های قبل است . دانش آموزانی که می خواهند در پردازش اول ( پردازش اصلی ) تراز و رتبه و کارنامه دریافت کنند باید قبل از ساعت یک بعداز ظهر آزمون خود را به پایان برسانند .

دانش آموزان نظام قدیم کنکوری و گروه های هنر ، هنرستان ، منحصرا زبان :

برنامه ی  این گروه ها برای آزمون 29 فروردین تغییری نخواهد داشت.

برروی لینک های زیر کلیک کنید :

برنامه گروه ها به تدریج در این قسمت قرار می گیرد

دوازدهم تجربی - برنامه 29 فروردین