کسب رتبه 1 کشوری در آزمون 29 فروردین ماه توسط دانش آموز آرتین اخوان

کسب رتبه 1 کشوری آقای آرتین اخوان دانش آموز کلاس پنجم دبستان واحد سعادت آباد در آزمون 29 فروردین

در روزهایی‌ که همه‌ی اعضای جامعه به نوعی درگیر شرایط موجود هستند، #سرای دانش تعطیل_نیست.
در ایام تعطیلات دبیران فعال دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد پیگیرانه به فعالیت‌های آموزشی خود ادامه می‌دهند و دانش آموزان کوشا نیز در کلاس‌های تدریس آنلاین شرکت می‌کنند و درس خواندن را تعطیل نکردند.

آقای آرتین اخوان دانش آموز کوشای پایه پنجم الف دبستان سعادت آباد در ایام تعطیلات با برنامه‌ریزی صحیح درس می‌خواند و با تلاش‌های خود موفق به کسب رتبه ۱ کشوری در آزمون ۲۹ فروردین‌ماه شده است.
به ایشان و خانواده‌ی گرامی‌شان، دبیران دلسوز و پشتیبان عزیز کلاس برای کسب این موفقیت تبریک عرض می‌نماییم و از خداوند منان خواستار سلامتی و شادی ایشان و خانواده‌ی محترمشان هستیم.

کسب رتبه 1 کشوری در آزمون 29 فروردین ماه توسط دانش آموز آرتین اخوان

نگین اکبری فراهانی

آرتین عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم 🎊🎊🎊🥳🥳🎉🎉

بهاره چهره‌نما