برنامه امتحانات نهایی نوبت دوم سال 99

شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور ، موجب به تعویق افتادن زمان برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان شده است.

برنامه امتحانات نهایی نوبت دوم سال 99

همان گونه که می دانید ، اخیرا کشور با مشکلی به نام ” ویروس کرونا “ دست و پنجه نرم می کند که متاسفانه این ویروس مرموز تمامی فعالیت های جامعه و اقشار مختلف را تحت تاثیر خود قرار داده است. امتحانات نهایی نیز از این امر مستثنی نیستند ، زیرا می توانند شرایط انتقال ویروس را تا حد زیادی تسهیل ببخشند. از همین رو برگزاری امتحانات نهایی تا اطلاع ثانوی لغو شد و به زمان دیگری موکول گردید.

به علاوه مدارس نیز تعطیل شده اند و آموزش دانش آموزان از شبکه های تلویزیونی انجام می شود. به این صورت که در ساعت و زمان پخش کلاس دانش آموزان از طریق تلویزیون ، مخاطبان می توانند از شبکه هفت یا چهار سیما (بسته به رشته و مقطع تحصیلی خود) نسبت به فراگیری دروس بپردازند.

در سال تحصیلی 99 – 98 به علت پیشامدهای متعددی که رخ داد ، شاهد تعطیلی های بسیاری در مدارس بوده ایم اما پیدایش ویروس نوظهور کرونا مدت زمان تعطیلی مدارس را به بالاترین حد خود رساند که باعث شد مسئولین مربوطه برای جبران این معضل ، تصمیم به طولانی کردن سال تحصیلی بگیرند. مطابق با این برنامه ریزی ، پس از شکست ویروس کرونا مدارس بازگشایی می شوند و وزارت آموزش و پرورش هر استان می تواند 4 تا 6 هفته به طول مدت سال تحصیلی آینده بیافزاید.

با توجه به مطالب گفته شده ، می توان دریافت که زمان دقیق برگزاری امتحانات نهایی مشخص نیست. تنها می توان گفت حدودا 30 الی 40 روز پس از باز شدن مدارس ، امتحانات نهایی دروس مختلف نیز ، برگزار می شود.

برنامه امتحانات نهایی نوبت دوم سال 99

درست است که شیوع کرونا روند عادی زندگی را کمی دچار مشکل کرده است اما بیایید با دید مثبت به آن نگاه کنیم و آن را یک فرصت بدانیم ، فرصتی برای برنامه ریزی درسی و پیشرفت تحصیلی. در اوقات دیگر ، معمولا احتمال بروز چنین فرصتی خیلی کم است ؛ بنابراین یاس و ناراحتی را از خود دور کنید و با امید به آینده ای روشن ، در مسیری مثبت قدم بردارید. به سال های بعدی فکر کنید که دنبال یک فرصت مانند امروز خود هستید

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برنامه امتحانات نهایی خرداد 99 با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
تماس از استان تـهران: 9092305538

نوشیکا نگاری

با سلام خدمت مسئولین مدرسه،و ضمن عرض تشکر از فعالیتهای بی دریغ شما در این روزهای کرونایی به نظر من در طول سال تحصیلی آموزش باید به قدری قوی باشد که نیازی به آزمون آخر سال نباشد اگر قوی کار کنند،میتوانند مطمئن باشند دانش آموز نیازی به آزمون ندارد .