برگزاری جلسه معاون آموزشی جدید با پشتیبانان دبستان مرزداران

امروز جلسه معارفه و صحبت در مورد جمع بندی پایان سال تحصیلی دوره اول دبستان مرزداران تشکیل شد.

تعطیلی مدارس در سطح کشورها باعث اخلال در آموزش بیش از ۸۰ درصد دانش‌آموزان در سراسر جهان شده است.

از این رو یونیسف اعلام کرده است که حمایت از تمام کشورها را به طرز چشمگیری افزایشی خواهد داد تا به کودکان کمک کند آموزش خود را با حفظ ایمنی مدارس ادامه دهند.

رابرت جنکینز، رئیس بخش آموزش یونیسف در دفتر مرکزی، می‌گوید: «مدارس در بخش اعظمی از کشورهای جهان تعطیل شده‌اند. این یک واقعه بی‌سابقه است و اگر ما هم‌اکنون برای حمایت از آموزش کودکان به صورت جمعی اقدام نکنیم، جوامع و اقتصادها پس از شکست بیماری کرونا، شاهد تبعات طولانی‌مدت این تعطیلی خواهند بود. در جوامع آسیب‌پذیرتر، تأثیر [عدم حمایت از آموزش کودکان] تا نسل‌ها ادامه خواهد یافت.»

اما در مجموعه مدارس سرای دانش خبری از تعطیلی آموزش نیست...

با برنامه ریزی های دقیق صورت گرفته از جانب ستاد مجموعه مدارس سرای دانش ، از ابتدای اسفند ماه سال 1398 که تعطیلی به دلیل شیوع بیماری کرونا صورت گرفت، دانش آموزان عزیز با "سیستم ادوب کانکت" در حال آموزش و یادگیری هستند و از مباحث درسی جا نمی مانند.

هم اکنون نیز دانش آموزان از منزل به صورت آنلاین در حال آموزش هستند، پشتیبانان آموزشی و دبیران نیز پیگیری های آموزشی را به صورت روزانه از مدرسه انجام می دهند.

از این رو سرکار خانم بهاره کاکاوند ، معاون آموزشی جدید دبستان سرای دانش واحد مرزداران دوره اول، امروز جلسه ی معارفه و صحبت در مورد جمع بندی پایان سال تحصیلی و مرور مباحث تدریس شده در تمامی کتاب های درسی پایه های اول و دوم و سوم ، برگزار کردند.

برگزاری جلسه معاون آموزشی جدید با پشتیبانان دبستان مرزداران

هم چنین گزارشی از عملکرد پشتیبانان در طول سال تحصیلی دریافت کردند و برنامه ریزی های لازم را برای این ایام و روزهای پایانی سال تحصیلی اجام دادند.

*** ان شاءالله به زودی زود شاهد بهبود شرایط و حضور تمامی دانش آموزان در مدرسه باشیم. ***