سامانه شاد آموزش پرورش

در پی استقبال دانش آموزان و والدین آن ها از پخش کلاس دانش آموزان در تلویزیون ، وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت دامنه آموزش از راه دور مدارس را گسترش دهد. از همین رو سامانه ای با عنوان ” شاد “ را به منظور برگزاری کلاس های مجازی ایجاد کرده است.

این روزها شاهد شرایط متفاوتی هستیم که به علت شیوع ویروس کرونا در کشور حاکم می باشد و تمامی فعالیت ها و چرخه های اقتصادی ، آموزشی و …

کشور را با مشکلات جدی رو به رو نموده است. اما سیستم آموزشی کشور ، برای فعالیت های آموزشی مدارس و دانشگاه ها راه حل های مختلفی را در نظر گرفته است تا بتوان آسیب های ناشی از تعطیلی مدارس و تعطیلی دانشگاه ها را به حداقل رساند.

سامانه شاد چیست؟

عنوان شاد ، برگرفته از عبارت ” شبکه آموزشی دانش آموزی می باشد. پس می توان دریافت که سامانه ای تخصصی برای دانش آموزان و فعالیت های مربوط به آن ها به شمار می آید.

سامانه آموزش الکترونیکی از سال ها پیش در دانشگاه ها وجود داشت اما در مدارس چنین امکانی فراهم نبود. از همین رو آموزش دروس پایه های مختلف ، ابتدا از طریق رسانه ملی صورت گرفت. این شیوه آموزش از راه دور ، بسیار مورد توجه و استقبال مخاطبان قرار گرفت و موجب شد که مسئولین به فکر یک سامانه آموزش مجازی پیشرفته بیافتند.

سامانه شاد ، همان بستری است که برای آموزش مجازی دانش آموزان در نظر گرفته شده است. در این سامانه آموزش به صورت آنلاین انجام می شود و دانش آموزان موظف هستند در ساعات مقرر ، در کلاس های مجازی شرکت کنند. چنان چه امکان حضور در کلاس های آنلاین برای دانش آموز وجود نداشته باشد ، می تواند از فایل های ذخیره شده آن ها استفاده نماید اما باید این موضوع را با معلم و مدیر مدرسه خود مطرح کند.

ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که اگر دانش آموز در کلاسی شرکت نکند ، مسئولین مدرسه چگونه متوجه می شوند؟ ورود و خروج دانش آموزان در این شبکه آموزشی ثبت می گردد ، یعنی حضور و غیاب آن ها کاملا تحت کنترل قرار دارد. هم چنین اگر دانش آموزی بدون هماهنگی ، کلاس درس خود را ترک کند ، برای او غیبت در نظر گرفته می شود.

🌻🌼🌸نظر به بخشنامه وزارت متبوع در خصوص فعالیت مدارس در سامانه شاد اعم از مدیر ، معلم و دانش آموزان و با توجه به این موضوع که ارزیابی پایان سال دانش آموزان از طریق این سامانه می باشد تمام دانش آموزان می بایست تا پایان وقت اداری چهارشنبه 3 اردیبهشت، در سامانه شاد ثبت نام نموده و اطلاعات خود را وارد نمایند.🌻🌼🌸

سامانه شاد آموزش پرورش

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره راهنمای ورود به سامانه شاد آموزش و پرورش با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
تماس از استان تـهران: 9092305538