دسترسی سالم به اینترنت و فضای مجازی برای کودکان خود ایجاد کنید

چند تا از بهترین برنامه‌های کنترل والدین برای اندروید و IOS

با توجه به گسترش شیوع کرونا و تعطیلی مدارس استفاده از شبکه های مجازی و برنامه های آنلاین گسترش پیدا کرده است.

از این رو استفاده بیش از حد از شبکه های مجازی این نگرانی و ترس را برای والدین ایجاد می کند که بچه های به محتوای نامناسب فضای مجازی دسترسی پیدا کند و دچار آثار مخرب شوند

فکر کردن به اینکه کودکان می‌توانند با داشتن یک اسمارتفون و تبلت چقدر راحت به محتوای نامناسب دسترسی داشته باشند واقعا ترسناک است. با اینکه آخرین نسخه‌های iOS و اندروید شامل ویژگی‌های محدودیتی و فیلترینگ هستند، این مقدار کافی نبوده و والدین نیاز به برنامه‌هایی دارند که بتوانند از طریق آنها کار با دستگاه‌هایی چون اسمارتفون و تبلت را برای کودکانشان به کمترین میزان خطر برسانند.

این برنامه‌ها به والدین اجازه می‌دهند که سایتهایی با محتوای نامناسب را فیلتر کنند، خرید برنامه را محدود، زمان استفاده از دستگاه را تعیین کنند و حتی تماسها، پیامک‌ها و استفاده از اینترنت را تحت کنترل داشته باشند.

در این مطلب چند تا از بهترین این برنامه‌ها را خواهید شناخت:

1.

Net Nanny (اندروید و iOS)

این برنامه با یک مرورگر و محدودیت در دسترسی به سایتهای نامناسب می‌آید و نسخه اندروید آن یک مدیر برنامه‌ها هم دارد. مرورگر این برنامه دارای 18 گروه فیلترینگ است که می‌تواند روی Block ،Warn و Allow بسته به گروه تنظیم شود، اما نسخه iOS آن با 3 فیلتر عرضه می‌شود. مدیر برنامه‌ها در نسخه اندروید به والدین امکان می‌دهد که برنامه‌های نصب شده را ببینند، در زمان نصب یک برنامه جدید نوتیفیکیشن دریافت کنند و حتی اجازه اجرای برنامه بدون تایید را ندهند.

2.

My Mobile Watchdog (اندروید و iOS)

این برنامه یک سری کنترلهای خوب مثل، کنترل تاریخچه تماسها، کنترل پیامهای فرستاده شده به دستگاه، مسدود کردن صفحات وب و ایجاد محدودیت زمانی، بلاک کردن و اجازه دسترسی به برنامه از راه دور و پیدا کردن کودک از طریق جی پی اس را در اختیار والدین قرار می‌دهد.

3.

MamaBear (اندروید و iOS)

مامابر، یک برنامه همه جانبه کنترل والدین است که به آنها امکان می‌دهد مکان فرزند خود را بی‌یابند و زمانی که آنها در حال رانندگی با سرعتی بیشتر از حد مجاز هستند متوجه شوند. این برنامه مکان دقیق فرزند شما را نشان و زمان ورود و خروجش از مکانهایی چون مدرسه را به شما اطلاع می‌دهد. ناظر رسانه اجتماعی این برنامه زمان اضافه کردن یک کانتکت، استفاده از کلمات ناشایست، آپلود یک عکس و تگ کردن نوتیفیکیشن می‌فرستد.

در لینک زیر می توانید برنامه های بیشتری را که برای دسترسی سالم به اینترنت و فضای مجازی برای کودکان خود ایجاد می کند مشاهده فرمایید :