دوازدهمین جشنوارۀ ریاضیات کانگورو ۹۹-۹۸ (2020)

شیوع ویروس کرونا در ایران و تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی، دبیرخانۀ ریاضیات کانگورو در ایران را بر آن داشت تا با هماهنگی دبیرخانۀ بین‌المللی ریاضیات کانگورو بدون مرز و فراهم ساختن زیرساخت‌های لازم، «دوازدهمین دور‎ۀ جشنوارۀ بین المللی ریاضیات کانگورو» را به صورت آنلاین و به شرح زیر برگزار کند:

🌷🌼 زمان‌بندی هفتۀ شاد ریاضی🌷🌼

دوازدهمین جشنوارۀ ریاضیات کانگورو ۹۹-۹۸ (2020)

🌸 آمادگی‌های لازم برای هفتۀ شاد ریاضی :

۱. تمام دانش‌‎آموزان موظف‌اند حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۹۹ با مراجعه به سامانۀ مبنا، نسبت به بازبینی پروفایل خود اقدام و هر گونه مغایرت را به واحد پشتیبانی آنلاین اعلام کنند. تاریخ فوق قابل تمدید نمی‌‎باشد.

۲. بدیهی است پس از این تاریخ، مسئولیت هرگونه مغایرت بر عهدۀ دانش‌آموز خواهد بود.

۳. پیشنهاد می‌‎شود برای عضویت در سامانۀ پیامکی اطلاع‌رسانی دبیرخانۀ ریاضیات کانگورو در ایران، شمارۀ تلفن همراه خود را نیز به پروفایل اضافه کنید.

شرکت در جشنواره برای هر پایه، فقط در روز و ساعت اعلام شده و تنها به یکی از دو طریق زیر امکان‌پذیر است:

📣📌 چند نکته مهم برای شرکت در آزمون :

بدون در نظر گرفتن نام کاربری و گذرواژۀ استفاده شده در سامانۀ مبنا، نام کاربری و گذرواژۀ ورود چه در اپلیکیشن و چه در وب سایت چالش‌ها، هر دو، کد ملی دانش‌آموز است.

♦ توصیه می‌‎شود که از طریق رایانه و مرورگر گوگل کروم در جشنواره شرکت کنید.

در هنگام استفاده از سامانۀ چالش‌‎ها، از هیچ گونه پروکسی، VPN و فیلترشکن استفاده نکنید.

♦ قبل از شروع جشنواره، از سرعت مناسب اینترنت خود مطمئن شوید.