کرونا هست اما آموزش تعطیل نیست.

با رعایت مسائل بهداشتی و فاصله اجتماعی بار دیگر دانش آموزان به مدارس آمدند.

همان طورکه می دانیم بنا بر اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا مدارس از روز شنبه 27 اردیبهشت ماه با اتخاذ تدابیر بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی بازگشایی شد.

در پی این تصمیمات دانش آموزانی که در سه ماه گذشته نتوانستند به خوبی از فضای مجازی کلاس های درسی خود استفاده کنند و یا نکات مبهم درسی دارند می توانند با رعایت مسائل بهداشتی در مدرسه حضور پیدا کرده و با کمک معلمین خود به رفع اشکال بپردازند.

برخی از دانش آموزان داوطلب و علاقمند دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت نیز در این روزها به مدرسه آمدند و به رفع اشکالات خود پرداختند و سایر دبیران در فضای مجازی به سوالات دانش آموزان پاسخ دادند.

یادآوری می گردد به منظور حفظ سلامت دانش آموزان، دبیران و کلیه کارکنان، روزانه کلیه کلاس ها، نیکمت ها، دفاتر ادارای و سرویس های بهداشتی مدرسه با دقت تمام نظافت و ضدعفونی می شود.

در ادامه تصاویری از کلاس های درسی و رفع اشکال  درسی توسط دبیران و پشتیبانان گرامی را با هم می بینیم.

کرونا هست اما آموزش تعطیل نیست.