آدرس حوزه‌های امتحانات نهایی پایه دوازدهم

محل برگزاری آزمون‌های امتحانات نهایی پایه دوازدهم اعلام شد.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات پایان سال دانش‌آموزان گفت: امتحانات در پایه دوازدهم به صورت نهایی و حضوری است که از ۱۷ خرداد آغاز شده و تا ۱۶ تیر نیز ادامه دارد و همچنین دانش آموزان تا دهم خرداد می‌توانند از امکانات مدارس بهره‌مند شوند و رفع اشکال کنند چون سال سرنوشت سازی است.

با توجه به نگرانی خانواده‌ها و همچنین دانش‌آموزان برای حضور در مدرسه و برگزاری آزمون‌ها، جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: الزام کردیم که تمام مدارس قبل از ورود دانش‌آموزان ضدعفونی شود و فاصله ۱.۵ تا ۲ متر بین دانش‌آموزان رعایت شود.

در ادامه آدرس حوزه‌های امتحانی در سه رشته ریاضی، تجربی و انسانی خدمتتان معرفی می‌گردد:

حوزه امتحانی دانش‌آموزان رشته انسانی:

مدرسه علمیه: خیابان جمهوری ـ نرسیده به میدان بهارستان ( تلفن: 33945541 - 33913355 )

حوزه امتحانی دانش‌آموزان رشته تجربی:

هنرستان فنی شهدا: خیابان مجاهدین اسلام ـ نبش چهارراه آبسردار ( تلفن: 77532257 )

حوزه امتحانی دانش‌آموزان رشته ریاضی فیزیک

آدرس حوزه‌های امتحانات نهایی پایه دوازدهم

" برای تمامی دانش‌آموزان عزیز آرزوی موفقیت دارم. "